Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet úgy kezelik a szülei mint egy 13-14 évest (talán még azt sem kezelik így), mit kéne tennem?
Hidd el, a barátnődet is nagyon zavarja, ebben biztos lehetsz!
Engem is így nevelnek a szüleim, alig engednek meg valamit, pasizás szóba sem jöhet... Nagyon zavar, és nem tudom, hogy léphetnék fel ez ellen.
Valszeg burokban nevelték. Nehéz eset lesz később is.
Igazából rövidtávon az elköltözés segíthetne.
Jogosan zavar, ugyanakkor tehetetlen vagy. Ha a barátnőd ilyen szolgalelkű akkor kétlem hogy tudsz ezen a szoros pórázon lazítani.
A barátnőd egy kicsit se lázad ezek ellen? Mert ha megpróbálsz a szülei ellen beszélni azzal lehet hogy őt is ellököd magadtól, és gondolom olyan anyóst se szeretnél aki utálja a fejed mert elrontottad az ő búra alatt nevelt kicsi egyetlen lánykáját.
Eléggé patt helyzet, legjobb esetben az idő változtathat ezen, de csak szép lassan. Először a barátnőddel beszélj erről, de finoman hogy szerinted ez így ennyi idősen nem épp normális hozzáállás, és próbáljon meg kicsit elszakadni, aztán lehet apránként próbálkozni.
beszéltem már vele, még nem tudom hogy értem-e el nála eredményt. Elmondtam neki ezt: mondja meg a szüleinek kőkemény határozottsággal, hogy neki van magánélete, és hiába lakik együtt a szüleivel, egyetemre jár és ebben segítenek neki a lakhatásban a szülei, szóval hogy van magánélete és tartsák tiszteletben azt hogy kinek mikor és hogyan ad esélyt, kivel, mikor és hol alszik és kivel és hol tölti a nyarát, tartsák tiszteletben a magánéletét
tanácsokat adhatnak, de dönteni nem dönthetnek a feje felett,pláne nem az előbb sorolt dolgokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!