Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudok szabadul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok szabadulni az öngyilkosság gondolatától?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 19:52
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
sajnos motorozni is egyedül szoktam... de a kedves szomszédom emiatt is állandóan mondja a magáét hogy nincsen nyugta a hangja miatt.. volt már hogy meg is fenyegetett hogy feljelent.. kedves szomszéd.
2013. ápr. 3. 20:30
 32/40 anonim ***** válasza:
Na akkor még az is gond hogy köcsög emberekkel vagy körbevéve ez is csak ront. Költözz el ha van pénzed válts környezetet.
2013. ápr. 3. 20:32
 33/40 anonim ***** válasza:
Mond meg a szomszédodnak hogy ha valami nem tetszik akkor költözzön el! Vaaaagy menjen veled! Esetleg tehet egy szivességet! :D
2013. ápr. 3. 20:33
 34/40 anonim ***** válasza:

Tudod, ilyenkor valamibe mindig kapaszkodni kell... és ez a kapaszkodó többnyire a Hit. Bár én katolikus vagyok, nem buzdítalak arra, hogy te is az légy. A lényeg (amint az egyik előző válaszoló is írta), hogy keress egy megfelelő vallást magadnak.

Hidd el, volt már rá példa, hogy teljesen a szakadék szélén álló emberek boldogak lettek attól, hogy hittek valamiben. Erre a jó példa Szent Ágoston. Ifjúkorában teljesen ateista volt, kicsapongó életet élet, mégsem élvezte ezt.

De aztán elkezdte keresni az igazságot. Minden vallást megismert, mindent kipróbált. Végül pedig keresztényként megnyugodott. Maga is ezt mondta:

"Magadnak teremtettél bennünket Istenünk, és nyugtalan a mi szívünk, amíg meg nem nyugszik Tebenned!"

Tehát keresd te is az igazságot. Ha kitartó vagy, (bár nem tudom, interneten keresztül mennyit ér ez neked) a szavamat adom rá, hogy boldog ember leszel. És ha nyugalmat áraszt a személyiséged, akkor előbb utóbb barátnőd is lesz. Ha depressziót, öngyilkossági hajlamot látnak rajtad a lányok, ugyan mit vársz?

Hidd el, a halál nem könnyebb a földi bajoknál... Te céllal jöttél a világra. Küldetésed van. Talán az, hogy quad-világbajnok legyél... de ezt a küldetést neked kell felismerned. Ha távozol a világból, mielőtt teljesítenéd a küldetésed, másokat is megfosztasz egy értékes embertől. Mert valahol az vagy, csak bontakoztál ki. De ha megfogadod a tanácsomat, megtalálod a küldetésed is...

2013. ápr. 3. 20:33
 35/40 anonim ***** válasza:
53%

Én is azt mondom, környezetváltozás kell neked!

Ezt az egész életedet az eddigi életedet hátra kell hagynod lezárni magad mögött és újat kezdeni.

Hümmmm hát ezen én is csodálkozom Asot bácsi nem szokott hülyékkel foglalkozni :)

ASOT forever! :) A state of trance!

2013. ápr. 3. 20:35
 36/40 anonim ***** válasza:

Van ez a Vidám vasárnap a tv-ben. Ott néztem hogy így kiűzik a gonoszt az emberből meg megvilágítják a szépet benne. Próbáld meg szerintem! Vagy lehet h istenhez kéne fordulnod ha hiszel benne.

Én nem hiszek dehát az egy dolog.

2013. ápr. 3. 20:44
 37/40 anonim ***** válasza:

pedig jó a motor hangja én szeretem, itt van cross pálya is

igaz a töltésen is szoktak, főleg mikor elmegy az ember mellett tök jó a hangja, én bírom, nem szoktak szólni itt rájuk N

2013. ápr. 3. 20:46
 38/40 A kérdező kommentje:
hidd el én is szeretem a mély dörmögős hangját, de ez csak egy dolog.. a szomszédom nem szereti..
2013. ápr. 3. 21:03
 39/40 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 3. 22:23
 40/40 anonim válasza:

Kedves kérdező, eddig nem sokat tudtunk meg rólad, csak azt, hogy 24 éves vagy, nem volt még barátnőd, nem vagy csúnya, szeretsz motorozni és hogy pánikbeteg vagy.

Ha nem vagy csúnya, akkor nyilván eggyel kevesebb akadály van előtted a barátnőtalálásban, már ha vágysz rá.

A pánikbetegségen szakember segíthet szerintem. Nem értek hozzá, de ha van rá lehetőség, kerüld a gyógyszeres kezelést, mert olykor az csak ront a helyzeten.

Mellesleg lehet, hogy engem is zavarna a szomszéd, ha motort bőgetne, bár annyira bizots nem, ahogy a pulikeverék kutyája napjában ötvenszer ugat valamit. Keress kompromisszumot.

További megoldásra váró problémádról nem tudok.

2013. ápr. 4. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!