Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudok szabadul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok szabadulni az öngyilkosság gondolatától?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 19:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%

53%-os szerintem rosszal kezdtél ki :)

Egyébként tényleg valami extrém dolgot kéne művelned. Kimozdulni, ide olyan személy kéne aki megfogja a kicsi kezed és elvisz bulizni szórakozni ÉLNI!

2013. ápr. 3. 20:11
 22/40 anonim ***** válasza:
Evezőlapátot ne hozzak, hogy azzal verjétek agyon egymást? :P Tudjátok, fő a szeretet. :)
2013. ápr. 3. 20:12
 23/40 anonim ***** válasza:

Kedves 53%-os. Semmi sem biztos sohasem. De attól még nem kell felemelned másokkal szemben a hangod. Ahány ember annyi féle. Van egy alap meghatározása a dolgoknak.

Az hogy akad olyan aki máshogy cselekszik az mindenhol megesik.

Lásd saját magadat!

Olyanon kapod fel a vizet olyan miatt leszel ideges nagyszájú amin egy normális gondolkodású ember nem idegesíti magát és hurrogja le a másikat. Szóval te is egy olyan kategóriába tartozol aki kiesik abbol a 100 emberből.

2013. ápr. 3. 20:14
 24/40 anonim ***** válasza:

Bungee jumping de tényleg! Fiatal vagy élvezned kéne az életet ahelyett hogy el zűlesz. Gyógyszerre iszol, 24 éves vagy előtted az élet!! Élvezd...

Budapesti vagy?

2013. ápr. 3. 20:14
 25/40 A kérdező kommentje:
jól van na nem nyírom ki magamat, csak fejezzétek be a veszekedést xD Egyébként rendszeresen edzek, néha bánatomban is fekvőtámasz, húzódzkodás, quadozás.
2013. ápr. 3. 20:17
 26/40 anonim ***** válasza:
Szóval még jó pasi is vagy és itt raksz ki ilyen kérdést, pedig biztos hogy van olyan aki szívesen lenne veled, de nem a depressziós éneddel! :)
2013. ápr. 3. 20:20
 27/40 anonim ***** válasza:

:D A végén még egy szócsata tette helyre a kérdezőt :)

Grat srácok ha direkt volt akkor gratulálok.

2013. ápr. 3. 20:22
 28/40 anonim ***** válasza:

ma 20:14

Az a nevetséges hogy így számitógép elött megmondod hogy én felemeltem a hangomat.:)Persze mivel írok biztos ezt sikerült így leszűrnöd.Nem mellesleg ha tényleg élőben mondtam volna ezt,akkor sem emeltem volna fel a hangomat.Nem tehetek arról hogy van akiknek ilyen érzékeny a lelke hogy egy olyan szón hogy fogd be a szád ez már hang felemelésnek számít.Ha azt mondtam volna hogy fogd be a pofád,akkor megérteném.De így?Nevetséges...

2013. ápr. 3. 20:22
 29/40 anonim ***** válasza:

hirtelen azt hittem oviban vagyunk

értem mind a kettőt, de azt hiszem ez nem megoldás, nyugi

maradjunk annyiban, az egyik elég provokatív volt, nem bántásból, de ő is tudja, lehet a srácot akarta kibillenteni,

Te meg kedves kérdező, fiatal vagy, ne legyél ilyen, oké az embernek vannak rossz napjai , sőt rossz időszakai is,

kérlek fiatal vagy, itt a tavasz menjél ki a szabadba

itt már kint vannak vitorlások, a cross motorosok is.

légyszíves menjél Te is és szórakozni is, lesz barátnőd más lesz a helyzet, csak ehhez idő kell N

2013. ápr. 3. 20:24
 30/40 anonim ***** válasza:

53%-os.

Benne volt a szövegedben a provokálás amit én is annak vettem volna. És bizony én is visszaírtam volna.

Amúgy ASOT-nak elég sok válaszával találkoztam már itt, és nagyon sok esetben az én szememet is felnyitotta, és bizony sok mindenben igazat adtam.

Többet beszélgettem is már vele.

Az hogy most itt visszaválaszolt neked, az kicsit meglepő volt számomra is mert ritkán látom efélékkel foglalkozni.

De mint mondottam én is hasonlóként cselekedtem volna.

Viszont őt már elég jól ismerem innen az oldalról, és jó véleménnyel vagyok róla. Tőled csak negatívumot láttam.

2013. ápr. 3. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!