Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok szabadulni az öngyilkosság gondolatától?
Na, ez érdekelne, hogy nem tartod magad csúnyának, még is ilyen helyzetben vagy. Küldhetnél képet, szívesen megnéznélek.
N
ma 20:00
Igazán?Akkor inkább fogd be a szádat szerintem,mert én nem egy olyan embert láttam aki mondogatta és meg is tette..ennek semmi jelentősége.Vannak olyanok igen,de ha valakinek ez többször elhangzik a szájából nem árt oda figyelni.
Akkor bizony más megoldást kell találnod ha se pszichiátria sem pedig pszichológus nem tudott elérni semmit sem.
"Ha valaki öngyilkos akar lenni az az is lesz és nem sokat hezitál ezen meg nem mondogatja hogy ő az lesz. ÉS ahhoz nagyon erős embernek is kell lenni." Ez amit ASOT írt ez pedig tényleg így van ezaz alap ahogy írja.
Egyébként pszichológus vagyok.
Sportolj, naponta fél-egy órát, legjobb a futás, kocogás. Ne hajtsd túl magad, mert elmegy a kedved.
Vegyél egy Újszövetséget, és olvasd (lehetőleg kicsi méretű legyen, hogy mindig Nálad lehessen)! Mindig kezd el olvasni, mielőtt inni kezdenél!
Legyen két barátod, akivel tudsz beszélni mindenről (ne haverok legyenek, hanem valódi barátok), de ne neten beszélgess velük, hanem lehetőleg személyesen.
Ha ezt a hármat megfogadod, akkor teljesen rendben leszel.
ma 20:07
Nos kedves pszichológus!Tehát aki mondja azt nem is kell komolyan venni?Nyilván akik megtették azokról nem tudsz már..én ismerek olyat aki mondta és meg is tette.Aki még sem olyan biztos ez a pszichológiai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!