Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felvállaljam az érzéseim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janoskiansfan kérdése:

Felvállaljam az érzéseim?

Figyelt kérdés
az a problémám,hogy 1 honapja szakitott velem a barátom.igazábol egyszer még megpróbálhattuk volna kijavítani azt ami nem ment,mert nem kellett volna még vége legyen szerintem.azota is nagyon szeretem és mindent megtennék érte hogy visszakapjam.egy a baráti körünk és a legjobb barátjával én olyan szinten joba vagyok,hogy mindent elmmond nekem rola,amikor kérdezgeti rolam azokat is.neki az a válasza hogy nemtudja,hogy összejönne e velem meg bizonytalan,de ez is jobb mint a semmi..ma már ugy vagyok hogy kikészülök..bevalljam neki hogy még mindig szeretem?mit válaszolna rá?

2013. ápr. 2. 10:06
 1/4 A kérdező kommentje:
15L
2013. ápr. 2. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Nálunk is a közös baráti kör segitett helyrehozni a dolgokat és annyit el is értünk, hogy baráti viszonyban maradtunk.

Én írtam egy búcsúlevelet, amikor világossá vált hogy nem akarja folytatni. Az a levél annyira meghatotta, hogy elgondolkozott a dolgokon és mivel még mindig szeret úgy döntött lehetőséget ad nekem. Újra beszélünk és találkozunk de még nem jöttünk újra össze.

Kellett 3 hét szünet is, hogy rájöjjünk mennyire hiányzik a másik. Szerintem ez nálatok is hasznos lenne, hogy elkezdj neki hiányozni. Ha állandóan keresed ez nem tud bekövetkezni. Addig a haverjával sem beszélj. Mi ott hagytuk abba, hogy sajnálja de többet nem tud segiteni beszélt a párommal, de szerinte nincs esélyem. Ő egy nagyon jó barát volt. Egészen tegnapig amig rám nem hajtott (ez milyen etikus nem? körbeadják a csajt a haveri körben??) na akkor elhajtottam azóta haragszik rám de megérthetné, hogy én a barátját szeretem még mindig.

2013. ápr. 2. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem írj egy búcsúlevelet, amiben leirod az érzéseidet és azt, hogy még sokáig szereti fogod a szíved nyitva áll előtte de tiszteletben tartod a döntését és sok boldogságot kívánsz neki.

Ezután ne keresd hetekig, hagyd ülepedni a dolgokat. Majd ő fog keresni ha hiányzol neki. Semmi lájk, semmi hozzászólás semmi sms. Egyáltalán semmilyen kapcsolatot ne kezdeményezz vele! A barátokat se faggasd róla. Ne is találkozzatok ha nem muszáj. Tünj el az életéből erre az időre teljesen. Ha hiányzol neki és szeret, még van esélyed az itt ki fog derülni mert megkeres. Ha nem keres akkor kérhetsz tőle egy talit pár hét múlva mert érdekel hogy van ilyesmi indokkal hátha belemegy, hogy barátként találkozzatok. Akkor ugy még van esélyed forditani, de ha nem akar találkozni akkor sajnos nincs mit tenni :( Kierőszakolni nem tudod és az nem is lenne jó semmire. Itt most azzal mész a legtöbbre ha nem könyörögösz, nem hisztizel hanem szép nyugodtan tudomásul veszed és irsz egy kedves(!!) búcsúlevelet. Hibáztatni tilos!! Belenyugvónak kell lenni.

Utána abban a pár hétben vidám posztokat tegyél ki, bulis képeket lássa hogy boldog vagy. Tilos a múlton merengeni és eszedbe ne jusson magadat sajnáltatni a barátok előtt szomorú kiirásokkal. POzitiv és vidám dolgokat rakj ki, csináltass új frizurád kezdj új hobbiba had lássa mindenki, hogy kiegyensúlyozott vidám lány vagy és nem megkeseredett önmagát sajnáltató idegroncs.

Remélem tudtam segíteni :)

2013. ápr. 2. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
nem kerestem már 1 honapja egyltalán semmi sms semmi csak taliztunk a barátikörbe de nemnagyon beszélgettünk,max bartilag
2013. ápr. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!