Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El tudom fojtani az érzéseim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudom fojtani az érzéseim?

Figyelt kérdés
csak szexelni járok össze valakivel, de kezdek szerelmes lenni, és szeretném megakadályozni. olyan lehetőség sajnos nincs, hogy nem találkozok vele, minden nap látom. mit tehetek? ő nagy játékos, nőcsábász, sosem viszonozná az érzéseim
2012. dec. 15. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem tudod megoldani. Legfeljebb ne mutasd ki neki, hogy szereted, de szenvedni fogsz.
2012. dec. 15. 22:00
 2/10 A kérdező kommentje:
az szupcsi :( :D
2012. dec. 15. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen a futás, de hasznos.Lépj le, búcsúzz el. Új mh, új lakhely.Ez az egyetlen lehetőséged, hogy ne sérülj-bár már így is fogsz.
2012. dec. 15. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne tőlünk kérdezd, hogy el tudod-e fojtani az érzéseidet. Ha te nem ismered önmagad, akkor mi honnan ismerjünk látatlanban? Igaz, ha már meg kellett kérdezned, feltételezem, hogy képtelen vagy őket elfojtani. Szerintem élvezd a szexet, amíg lehet. Aztán, ha már teljesen belebolondultál, nem bírod tovább, és tuti, hogy veszett az ügy, akkor döfj egy kést a szívébe, amikor együtt vagytok. Ez a legjobb módszer nagy játékosok legyőzésére, ha győztesként akarsz kikerülni a játszmából, én tuti ezt tenném.

Amúgy hány éves vagy? Ha még kislány vagy, nehogy komolyan vedd, amit mondtam. :)

2012. dec. 26. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy kislánynak számítok-e, 18 vagyok .. :D

nyilván nem fogom megölni :D

2012. dec. 26. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
-ha mint nő, és valóban nő, a szó igazi értelmében megérintetted volna, akkor már fordult volna a kapcsolatotok.
2012. dec. 26. 19:25
 7/10 A kérdező kommentje:
mint a leírásban is írtam, tudom hogy nem viszonozza az érzéseim, nem ez volt a kérdés.
2012. dec. 26. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kell dugócimboraságba keveredni. Most milyen tanácsot vársz? Tudod, hogy nem szeret, nem is fog, csak az ágyban kiváncsi rád. Tudtad akkor is, amikor ebbe belementél. Mit tudsz tenni?

1. Leírod magadnak egy papírra, hogy "Köszi, nem érek rá, befejeztem veled." A tükör előtt gyakorlod, hogy hihetően, és meggyőzően képes légy elmondani. És amikor legközelebb találkoztok, elmondod, úgy, ahogy gyakoroltad.

2. Amikor legközelebb találkoztok, gyakorlás nélkül elmondod ugyanezt, és ehhez tartod magad.

3. Nem mondasz semmit, hanem kivárod amíg a pasi rádun, aztán ő mondja ugyanezt, utána ehhez tartod magadat.

Több variáció nincs.

2013. febr. 1. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok neked, hogy ribancot csináltál magadból, akinek semmit se számít a szerelem az együttlét. Mégis mi vett rá erre az érzelem nélküli szexre?
2013. febr. 1. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

jelenleg nekem is van egy nagy nőcsábászom. imádok vele és lehetetlen hogy ne szeressem, imádok vele lenni nem csak az ágyba. van nője is és tudom véges kapcsolat. megpróbálom megérteni hogy nem tart örökké. szép emlékként tekintek majd rá mindig. és próbáljuk addig is egymást boldoggá tenni, sok jó közös percet, órát, napot szerezni.

ne szomorkodj, sajnos a boldogság múlandó

2013. ápr. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!