Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú közül melyiket helyes választani?
Jó a kérdés kicsit butácska, de legalább figyelemfelhívó:)
Szóval ez a történet:
Van egy fiú akivel elkezdtünk beszélgetni. Ebből napi több óra lett hetekig folyt ez mikor kiderült, hogy van barátnője. NEm titkolta, elmesélte hogy több éves kapcsolat nagy korkülönbséggel (lány 31 ő 25) és már a végét járja a dolog emiatt is és amúgy is elfásult a dolog.Már 2 hónapja beszélgetünk folyamatosan és nagyn jól érezzükm agunkat egymás társaságában viszont amíg van barátnője semelyikünk sem akar semmit.
Vele egészen különlegesen nagy az összhang.
Másik fiú:
Gyerekkorom óta ismerem, amikor kicsi voltam belé voltam zúgva akkor ő ignorált:) Pár hónapja keresett meg, felvette velem a kapcsolatot és sokat beszélgetünk, és ellenállhatatlanul udvarol. Látszik, hogy komolyan akarna engem és semmi akadálya nem lenne akapcsolatnak..
Nyilván most azt kérdezitek magatokban hogy mi a francért nem választod te hülye liba a másodikat hát az elsőnek nője van..
De sajnos nem hiába vagyok itt ezzel ak érdéssel és ez így nagyon tömör, de szeretnlm hallani a Ti véleményeteket.
Előre is köszönöm!
22/L
Nem, nem tudják...
Hát lehet hogy csak azért kell az első mert nem lehet az enyém? Már erre is gonoltam, túl sokat filózok ezen..
Mivel nem ismerjük őket, lehet egyik sem jó, lehet mindkettő álom.
Itt egy módszer, hogy te eldöntsd: kapsz egy percet, állítsd be az órát, egy perced van, hogy eldöntsd melyikkel akarsz komolyodni. Ha nyomás alatt vagy egyből azt fogod választani amit már tudat alatt eldöntöttél és megspórolsz csomó napot a rágódás miatt, úgyis amellett döntenél amit már tudat alatt tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!