Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyes arc nagyjából el is dönt mindent a legtöbb lánynál (16-23 éves kor között), már ami azt illeti, hogy melyik fiút fogják választani?
Hidd el, nem minden az arc! Aki helyes, jól néz ki, éa tapadnak rá a csajok, az a csávó nnyit is ér és nem többet. :P
Szerintem inkább legyen csúnyácska, de legyen agya, humora és önzetlen. Ennyi..
Hát szerintem a srácok sem a ugranak a bányarémekre, és átlagos lányokra sem. Ha meg egy dögös csajt látnak fűzik, vagy csorgatják a nyálukat.
A másik, hogy én is inkább a személyiséget tartom előrébb. Mármint mikor odajön hozzám egy iszonyú helyes srác, de nem tudunk semmiről se beszélni és messziről látszik hogy csak szexre kellek, akkor egyszerűen nem tud érdekelni. De ha odajön egy tök átlagos srác, tök jó a dumája, jókat beszélgetünk, akkor vele simán elmegyek buliba. De ez lehet csak én vagyok. 18N
Ilyen pasikat (lehet nektek nem tetszik, de szerintem a 20 körüli lányoknak szimpatikusak az ilyesmi külsejű srácok) elég hamar észreveszik a ,,szürke"-bulizni ritkán járó lányok is.
Első kettő, köszi a válaszokat:)
Aha, még szép, ezeknek csak a külső számít! :D
krumpli orr voltam, sziasztok gyerekek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!