Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb: hülye, de helyes pasi/csaj, vagy okos, de csúnya pasi/csaj?
Mennyire hülye?
Tehát minden téren,vagy csak nem művelt,de jó szívű?
Középút nincs?
Állítólag okos vagyok, de annyira nem is quazimódó :)
Valami hasonló csajt képzelek el magam mellé :D
Nem csak ez a két opció létezik.
Vannak szép és okos emberek.
Miért kell ilyen bu.ziságokat kérdezni?
Ha te hülye vagy és szép akkor nem késő elkezdeni művelni magadat, az ember holtáig tanul.
Ha viszont csúnyácska vagy de okos, akkor próbáld meg kihozni magadból/külsődből a legtöbbet, legyél tiszta, ápolt, a külsőn nem lehet változtatni. Egy okos embert meg amúgy sem a külseje fogja izgatni, hanem az, hogy mely nyelvet kezdje el tanulni, miről írja újabb diplomadolgozatát.
Egyiket sem választanám. Én nem félek egyedül, s nem vagyok kapcsolatfüggő sem. Nem kötök kompromisszumot magammal csak azért, hogy legyen valaki. Nem járok olyan nővel, akit nem tartok szépnek, s nem tűrök meg butát magam mellett, csak azért mert hibátlan a teste, kérdés nélkül lenyeli, de buta mint a tök...
Tehát én a harmadikat választom... és Te?
Szerintem a helyessel dugnék, az okossal pedig barátkoznék! :)
Mindegyik egyformán jó/rossz... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!