Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda pasik szép, lánnyal, csúnya lányok helyes pasival?
mi a kérdésed?
amúgy mit érdekel? azzal van, akivel akar...vagy bosszant, h szépnek gondolod magad, a csúnya lányok meg elhappolják a helyes pasikat, hát ez pech
Csúnya lány helyes pasival --> A csúnya lányok sem elégszenek meg akárkivel, így inkább éveket várnak egy helyes srácra, és még véletlenül sem jönnének össze egy átlagossal.
Ronda pasi szép lány --> A saját szememmel én ilyet még nem láttam, de hogyha létezik, akkor valószínűleg a pasi pénze miatt van vele a lány, és közben meg csalja őt egy helyes pasival. (Ronda pasiként nem lehet semmilyen lányt fogni.)
Egyébként tényleg így van. Legalábbis körülöttem is. Soha nem látok egy szinten lévő párt. (se szép-szép kombót, sem ocsmány-ocsmány párost)
Össze kéne jönnöm egy szép lánnyal és mindenki minket az "álompárt" irigyelne :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!