Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda pasik szép, lánnyal, csúnya lányok helyes pasival?
"De miért van az,h a csúnyácska,butuska lányokra jobban felfigyelnek?Könnyebben lehet őket becserkészni?Ha tud valaki mondjon már erre nekem valami elfogadható válszt!"
Szánalmas vagy kérdező. Jó csajnak hiszed magad és azt hiszed, hogy a külső bőven elég egy hosszútávú kapcsolatban. Nyilván te csak ennyit tudsz nyújtani, ami nagyon kevés. Az egész kérdésről pedig süt az irigység. Ha egy másik csaj sikeresebb a pasiknál, az egyből ocsmány bányarém és hülye ribanc lesz. Többen is leírták már, hogy a szépség relatív. A csajnak annak a srácnak kell megfelelnie és nem neked. Különben minél jobb csajnak van kikiáltva valaki, az illető annál beképzeltebb és azt hiszi, hogy mindent megtehet és mindenki felett áll, holott gyakran emberileg semmit sem ér és minél jobban játssza az elérhetetlent.
"nem kell kirekeszteni azokat, akik vért izzadnak az eddzőteremben, ők is érző lények, ugyanúgy tudnak szeretni, mint egy tök átlag faszi,"
Ki a f.sz kényszerít, hogy vért izzadj? Most úgy adod ezt elő, mintha valami hatalmas kényszer, kínszenvedés lenne.
"miért eddzenek sokan? Mert abba menekülnek a belső gondok elől, nehogy azt hidd hogy ők annyira keveset gondolkodnak."
Sok embernek vannak problémáik, mégis igyekeznek megoldani őket. A vasak emelgetéséhez nem kell sok ész, ráadásul semmit sem old meg. Konditerembe pedig csak a sok elcseszett idióta jár, akik így próbálják meg ellensúlyozni a vélt, vagy valós problémáikat.
"és mivel már van ezáltal egy önbecsülésem, pont hogy nem áldoznám fel magamat csak azért,hogy egy nő elutasítson. Nem kellenek az írígy sztereotípiák."
Az igazi önbecsülés belülről fakad. Sok nyeszlett, dagadt faszinak is van csaja. És nem, nem milliomosok. Aki felfújja a testét, az nagyon bizonytalan.
Én nem szeretem azt a szó hogy "szép", mert nincs mércéje. A nagyon szép se egyértelmű, mert ami neked nagyon szép azt nekem elmegy kategória, és akár fordítva is igaz lehet.
Ez a "szép" mizéria ugyan az mikor a csajokat pontozzák, hogy 10/10es. Ami neki 10/10 es az nálam csak10/5 ös mert mondjuk nem tud főzni, vagy nem tud egy nyávogástól mentes mondatot kinyögni, esetleg még szóban is rövidít és vok, ismi, szemcsizik mellette.
Mindenkiben (a legtöbb emberben) megvan a szépség, és mindenkinek más az szépségideálja.
a szépség-csúnyaság relatív, de ezt mindenki tudja, kár is tovább vinni a gondolatot...
csúnya fiú szép lány pároshoz annyit hozzátennék, hogy ez abban az esetben fordul elő ha a fiú inkább idősebb férfi 30-35+ és kimondottan jó egzisztenciával rendelkezik. elég sok ilyen párt láttam már és rengetegről tudok ahol a lány nagyon szép, 21-22 éves. a férfi közelebb a 40-hez mint a 30-hoz, drága ajándékokat vesz és drága utazásokra viszi a lányt. pl: tengerpart, iphone, hajhosszabbítás, temérdek ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!