Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ronda pasik szép, lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasik szép, lánnyal, csúnya lányok helyes pasival?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem minden a külső én azt nagyon jól tudom,de elég bosszantó!Én nő vagyok és szinte csak ilyenek vannak körülöttem...
2012. nov. 16. 14:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Csúnya lány helyes pasival --> A csúnya lányok sem elégszenek meg akárkivel, így inkább éveket várnak egy helyes srácra, és még véletlenül sem jönnének össze egy átlagossal.

Ronda pasi szép lány --> A saját szememmel én ilyet még nem láttam, de hogyha létezik, akkor valószínűleg a pasi pénze miatt van vele a lány, és közben meg csalja őt egy helyes pasival. (Ronda pasiként nem lehet semmilyen lányt fogni.)

Ez pontosan így van.

2012. nov. 16. 20:47
 32/33 anonim ***** válasza:

16:52

nem kötekszem, vagy nem annak szántam, csak leírtam a véleményemet a dologról!

2012. nov. 17. 16:13
 33/33 A kérdező kommentje:

Hát én sem elégszem meg akárkivel...gyerekekkel foglalkozom,szóval legalább annyira nézzen ki valahogy,h ők ne ijedjenek meg tőle! :D Amúgy értem én,h miket írtok csak nekem ezt elég nehéz elfogadnom!

Üzenem annak aki privátban pocskondiázott,h igenis többet nézek ki magamból,mint amit mások külső alapján néznek ki belőlem!Most jöhetsz megint azzal,h a kevésbé szép embereknek is lehetnek ugyanolyan értékei,mint bárki másnak,de ÉN ILYET NEM IS ÍRTAM SOHA ,H NEM LEHETNEK!(ezt hosszú lenne még kifejteni,de remélem érted)! ;)

2012. nov. 17. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!