Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ronda pasik szép, lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasik szép, lánnyal, csúnya lányok helyes pasival?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem minden a külső én azt nagyon jól tudom,de elég bosszantó!Én nő vagyok és szinte csak ilyenek vannak körülöttem...
2012. nov. 16. 14:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló írta, hogy nem látott még 'tökéletes' párosítást(azaz helyes srác+szép lány)...pedig mi a volt barátommal ilyenek voltunk(ne nézzetek emiatt egoistának:)), folyton dicsértek is, hogy mennyire aranyosak stb.-k voltunk együtt.:)

Na mind1, amúgy kérdésedre a válaszom: ezen már én is sokat gondolkoztam. Igaz most hirtelen nem ugrik be ronda pasi-szép lány párosítás, ellenben sok olyan párt ismerek, hogy csúnya a csaj-helyes a pasi. Viszont a szépség tényleg relatív dolog..:)

2012. nov. 16. 15:03
 12/33 A kérdező kommentje:
De miért van az,h a csúnyácska,butuska lányokra jobban felfigyelnek?Könnyebben lehet őket becserkészni?Ha tud valaki mondjon már erre nekem valami elfogadható válszt!
2012. nov. 16. 15:07
 13/33 anonim ***** válasza:
Normál esetben a szép lányok több férfinek felkeltik a figyelmét, míg egy kevésbé szép lánynál kevesebben próbálkoznak. Szóval a kevésbé attraktív lánynál kevésbé kell konkurenciára számítani.
2012. nov. 16. 15:11
 14/33 anonim ***** válasza:

én is azt gondolom, h kevésbé félő, h megcsalják őket

vagy nincs a szebbik félnek önbizalma, emitt nehezebben megy az ismerkedés neki

2012. nov. 16. 15:13
 15/33 A kérdező kommentje:
Jaaa,h a konkurencia!Hát erre tényleg nem gondoltam!De ha egy pasi így gondolkodik akkor nekem nem mostanában lesz párom...
2012. nov. 16. 15:14
 16/33 anonim ***** válasza:
Én is akár ha tegnapra gondolok, egy sor okádalom állatot láttam párban. Komolyan nem értem, hogy tud egykét elfuserált olyan nőt összeszedni. Álompárokat ritka látni,mint a fehér holló. Ebből az a konzekvencia, hogy simán összejöhet akárkinek, ha van mivel kompenzálnia ezekszerint a főrtelmességét.
2012. nov. 16. 15:16
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi gondolkozik konkurenciában, csak többnyire azok akik képesek gondolkodni. A nagyképű, kigyúrt, macsó férfiaknak általában eszük ágában sincs gondolkodni. Persze gondolom te is azok közé a lányok közé tartozol, akik inkább várják, míg eljő a fehér lovag, mint hogy esélyt adj egy amúgy átlagos pasinak, hogy jobban megismerd.
2012. nov. 16. 15:17
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem várok el sokat legalábbis azt hiszem.Annyit amennyit én tudok nyújtani azt becsüljék meg és szeressen(persze szerelemmel)! Mivel minden embert külsőleg tud megítélni az ember először,ezért nyilván ez nekem is fontos,de nem minden!Csak,h én a hülye gyerekeket vonzom valamiért...ez az ami nagyon bosszant!Hozzám illő aligha akad!
2012. nov. 16. 15:22
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
A rusnyább lányoknak más a pszichologiájuk. Sokan akik nem mernek nőkhöz közeledni, mert túl nagy falatnak tartják, mármint a csúcskategoriásokat, stresszelnek a közelükben, nem tudnak oldódni, ellazulni az úgy nem élet, nem nemiélet. Prostihoz meg fosnak elmenni, inkább leliftezik az elvárásukat, és egy rusnyábbal pakolják össze magukat. Valamit valamiért alapon azok is szolgáltatják a lukat meg a melleket, és sokan könnyebben el tudnak ilyenekkel lazulni. Közben meg gondolatban ráragasztják a fejükre kedvenc csúcsnőjük arcfényképét, és úgy dugják őket :)) Kb ez a képlet. Egyszerűen egy csúcsnővel pszichésen sokkal nehezebb. Sokkal nehezebb megtartani is őket, már maga a gondolat,hogy majd a jövőben mennyi f asz fog bepróbálkozni náluk a fennáló párkapcsolat alatt, ez tönkrevágja az egész vágyat irántuk, ez így nem jó party sokaknak, főleg azoknak akik egyáltalán nem hisznek benne,hogy jobbak lennének akármelyik jövőbeli hódítónál, csak szoronganának, csak örlődnének egy jó nő miatt. AZ meg ugye elég sz arság, ha nagynehezen felszedte, egy pillanatra a kezében érzi a menyországot ,aztán egy hónappall később, amikor már minden sínre kerülne ,akkor egyszercsak eltünik a kezéből, mert máris valaki lepasszolta tőle. A semmi meg jobb mint a rövid valami sok szerelmi bánattal. A randa bigéket meg nem nagyon hódítgatja el senkisem, még házicsicskának is kiváló. Pitizhet,hogy kellett a palinak egyáltalán!!
2012. nov. 16. 15:23
 20/33 anonim ***** válasza:
17 -es, ez egy ostobaság. Én is inkább a nagyképű, kigyurt fajtába tartozok, de egyáltalán nem vagyok, olyan, mint amire te ezt a félét degradálod, és sokan nem ilyenek. Csak mert neked derogál így élni az életed meg nincs is rá pénzed, inkább csokira költssz meg hamburgerre, azért még nem kell kirekeszteni azokat, akik vért izzadnak az eddzőteremben, ők is érző lények, ugyanúgy tudnak szeretni, mint egy tök átlag faszi, ráadásul lehet hogy sokkal több lelki baja van egy ilyennek, mit gondolsz, miért eddzenek sokan? Mert abba menekülnek a belső gondok elől, nehogy azt hidd hogy ők annyira keveset gondolkodnak. Sőt ,néha én is túlkomplikálom a helyzetet, és mivel már van ezáltal egy önbecsülésem, pont hogy nem áldoznám fel magamat csak azért,hogy egy nő elutasítson. Nem kellenek az írígy sztereotípiák.
2012. nov. 16. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!