Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú közül melyiket helyes választani?
Jó a kérdés kicsit butácska, de legalább figyelemfelhívó:)
Szóval ez a történet:
Van egy fiú akivel elkezdtünk beszélgetni. Ebből napi több óra lett hetekig folyt ez mikor kiderült, hogy van barátnője. NEm titkolta, elmesélte hogy több éves kapcsolat nagy korkülönbséggel (lány 31 ő 25) és már a végét járja a dolog emiatt is és amúgy is elfásult a dolog.Már 2 hónapja beszélgetünk folyamatosan és nagyn jól érezzükm agunkat egymás társaságában viszont amíg van barátnője semelyikünk sem akar semmit.
Vele egészen különlegesen nagy az összhang.
Másik fiú:
Gyerekkorom óta ismerem, amikor kicsi voltam belé voltam zúgva akkor ő ignorált:) Pár hónapja keresett meg, felvette velem a kapcsolatot és sokat beszélgetünk, és ellenállhatatlanul udvarol. Látszik, hogy komolyan akarna engem és semmi akadálya nem lenne akapcsolatnak..
Nyilván most azt kérdezitek magatokban hogy mi a francért nem választod te hülye liba a másodikat hát az elsőnek nője van..
De sajnos nem hiába vagyok itt ezzel ak érdéssel és ez így nagyon tömör, de szeretnlm hallani a Ti véleményeteket.
Előre is köszönöm!
22/L
Neked az elso kell, es a masodik lenne a logikus valasztas.
Fiuk tudjak, hogy mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!