Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesit de ha lerazom akkor mast hisz mint kene?
Figyelt kérdés
A baratom folyton a nyakamon log, amikor pedig egy kis maganyra vagyok es ezert lerazom akkor pedig azt hiszi hogy nem szeretem.Hogy a fenebe beszeljem ezt meg vele?Mire hajt azzal nalam hogy folyton rajtam log?2013. márc. 27. 22:28
11/14 A kérdező kommentje:
Kicsit nehez kibirni.De amikor igent mondanek belegondolok hogy milyen barom volt es igy konnyebb de ez se a legjobb :( Hianyzik azokon kivul hogy miyen volt.Mindig azt mondja hogy megigeri hogy megvaltozik!Nem mehetnekebbe igy bele?
2013. márc. 30. 17:20
12/14 cunoo válasza:
szia en egy ujabb vagyok. szerintem tisztazzatok le par szabalyt.hogy benned megbizhat mert biztosan nem fogod megcsalni(felteve ha tenyleg igy van es csak vele akarsz lenni es nem masal) es hogy o se legyen ezaltal ennyire feltekeny.ha a feltetelek megvannak akkor mindennek mennie kell.:)
13/14 A kérdező kommentje:
Szabalyok?Erre nem is gondoltam de jo otlet.Kiprobaljuk! Koszi :D
2013. márc. 31. 20:36
14/14 A kérdező kommentje:
Az van most hogy mondtam neki a szabalyt.De o meg erre azt mondta hogyen ket szabalyt fogadjak mert o csak akkor tartja be.Most ezt nem ertem.A megcsalasos szabaly melle meg mit mondjak neki?
2013. ápr. 2. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!