Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy baromira idegesít, amikor társaságban a térdemre/combomra teszi a kezét? Szerintetek egyáltalán miért csinálja?

Figyelt kérdés
Ha kettesben vagyunk, akkor ez egyáltalán nem jellemző, de ha elmegyünk valahová többen (főleg ha az ő haverjaival) akkor állandóan a combomon van a keze. Olyan, mintha azt akarná jelezni, hogy birtokol vagy nem tudom, de már kb rosszul vagyok ettől a mozdulattól. Egyébként nagyon jól megvagyunk, nem szoktunk veszekedni és nem is az a borzasztóan féltékeny típus csak erről képtelen leszokni. Hogy mondjam meg neki anélkül, hogy megsértődne? A barátnőm szerint ez eleve hülyeség és nem kéne, hogy zavarjon, de mit csináljak, ha egyszer mégis zavar?
2013. márc. 27. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ez miért zavar?

szerintem kedves dolog,a párom a buszon is mindig a combomon tartja a kezét

2013. márc. 27. 14:45
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Jézusom hány éves vagy 12?? Ez egy teljesen természetes dolog a párok 99%-ánál.
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ebben semmi nincs. Nem a fenekedet taperolja, nem folyamatosan a szádba dugdossa a nyelvét. Csak egyszerűen megérint:) Büszke rád...De ha ennyire zavar, akkor egyszerűen kérd meg, hogy szokjon le róla, vagy a derekadat fogja, stb...De szerintem ezt csak te beszéled be magadnak, vagy érzékenyebb vagy azon a területen, szégyenlős vagy, stb...:)
 4/18 anonim ***** válasza:
ezzel mi a baj????????:D
2013. márc. 27. 14:46
 5/18 Pretty Ballerina ***** válasza:
Azért csinálja, hogy ezzel is mutassa, hogy te az övé vagy. Melyik pasi menne oda próbálkozni, mikor látják, hogy "le vagy foglalva"?
2013. márc. 27. 14:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi a bajod ezzel szerintem nagyon kedves gesztus... De ha zavar egyszerűen mondd a szemébe. Drágám igazából nem tudok rá normális okot mondani de egyszerűen zavar ha a combomon van a kezed.
2013. márc. 27. 14:49
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Törődj bele hogy te csak egy tárgy vagy amit birtokolni lehet. Ja és a tárgyak nem beszélnek, nem vesznek levegőt szóval ne hisztizz.
2013. márc. 27. 14:51
 8/18 A kérdező kommentje:
kicsit félreértettétek, nem pont az zavar h a combomon van a keze, ha ez máskor is szokása lenne. de moziban, autóban, otthon egyáltalán nem jellemző, inkább átkarol, fogja a kezem és ezt szeretem is. nem vagyok az a ,,minden érintést csak zárt ajtók mögött˝ típus, de határozottan úgy érzem, h ez nem is nekem szól, csak jelzés a többi srác felé és EZ zavar :)
2013. márc. 27. 14:58
 9/18 A kérdező kommentje:
ja és nem 12 éves vagyok, hanem 19
2013. márc. 27. 14:59
 10/18 anonim ***** válasza:

Értelek... de mi lenne, ha ezt vele beszélnéd meg? :D

Nincs ehhez semmi közünk szerintem! :)

2013. márc. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!