Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha idegesít, hogy a pasim randizott Janicsák Vecával?
Figyelt kérdés
nem féltékenységről szól a dolog,hanem egyszerűen nem tudom megmagyarázni,tényleg idegesít.kb egy éve volt ez a szitu,még nem voltunk együtt,de a tudat is irritál.végül nem jöttek össze,de engem annyira felcsesz agyilag,hogy a Veca a mai napig lájkolja a képeit,stb...2013. márc. 15. 15:59
1/7 anonim válasza:
Most miért élezed ki ennyire a dolgot Vecára? Gondolom,más lányokkal is randizott előtted... Nem te voltál neki az első...de ha így folytatod, az utolsó sem. Ne azon agyalj, hogy mi volt! Élvezd, hogy együtt vagytok!
3/7 anonim válasza:
jajj, ne is mondd, nekem a pasim lady gagával randizott, és mai napig gyötör a tudat, hogy tetszik e még neki :/ de hát ez a mi sorsunk
4/7 anonim válasza:
Megvolt az oka, hogy nem jöttek össze, úgyhogy kár ezen rágódnod. A legtöbb embernek van előélete, ezzel meg kell barátkoznod.
5/7 A kérdező kommentje:
jó,akkor talán elég lett volna azt írnom,hogy egy híres énekessel. egyszerűen nem értem,ha nem úgy alakultak a dolgok köztük meg nem is beszélnek,akkor a csaj minek lájkolgatja még mindig.a pasimnak nem mutatom ki,hogy ez zavar,ő meg mindig viccesen mondja,mikor a fb előtt ülünk,hogy 'nézd már,megint belájkolta a képem"
2013. márc. 15. 16:07
6/7 anonim válasza:
Menj hógolyózni h.lyegyerek!
Én meg szappanopera színésznőkkel szoktam b@szni képzeld el!
7/7 anonim válasza:
Figyu.Ha a kerdes nem kamu akkor szepen valaszolok.Az en baratom elpttem vagy husz csajjal (kerekitve) randizott vagy jart.Eloszor engem is idegesitett de fogadd el.En is elfogadtam es fura most mar nemsokara 2 eve leszunk wgyutt.Ha meg mindig szeretne egyutt lenni a Vicaval akkor meg engedd el.Nem ilyet erdemelsz es ha erre enne oka vqgy eselye akkor mar reg ott hagyott volna.
Ha pedig kamu a kerdes akkor az nagyon rossz dolog.Ilyeneket ne kerdezz csak ugy kamubol.Esetleg nem te vagy Dorilisz?
Hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!