Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha idegesít, hogy a pasim randizott Janicsák Vecával?

Figyelt kérdés
nem féltékenységről szól a dolog,hanem egyszerűen nem tudom megmagyarázni,tényleg idegesít.kb egy éve volt ez a szitu,még nem voltunk együtt,de a tudat is irritál.végül nem jöttek össze,de engem annyira felcsesz agyilag,hogy a Veca a mai napig lájkolja a képeit,stb...
2013. márc. 15. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most miért élezed ki ennyire a dolgot Vecára? Gondolom,más lányokkal is randizott előtted... Nem te voltál neki az első...de ha így folytatod, az utolsó sem. Ne azon agyalj, hogy mi volt! Élvezd, hogy együtt vagytok!
2013. márc. 15. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Kész a házi kisgyerek?
2013. márc. 15. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
jajj, ne is mondd, nekem a pasim lady gagával randizott, és mai napig gyötör a tudat, hogy tetszik e még neki :/ de hát ez a mi sorsunk
2013. márc. 15. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Megvolt az oka, hogy nem jöttek össze, úgyhogy kár ezen rágódnod. A legtöbb embernek van előélete, ezzel meg kell barátkoznod.
2013. márc. 15. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:
jó,akkor talán elég lett volna azt írnom,hogy egy híres énekessel. egyszerűen nem értem,ha nem úgy alakultak a dolgok köztük meg nem is beszélnek,akkor a csaj minek lájkolgatja még mindig.a pasimnak nem mutatom ki,hogy ez zavar,ő meg mindig viccesen mondja,mikor a fb előtt ülünk,hogy 'nézd már,megint belájkolta a képem"
2013. márc. 15. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Menj hógolyózni h.lyegyerek!

Én meg szappanopera színésznőkkel szoktam b@szni képzeld el!

2013. márc. 15. 18:08
 7/7 anonim válasza:

Figyu.Ha a kerdes nem kamu akkor szepen valaszolok.Az en baratom elpttem vagy husz csajjal (kerekitve) randizott vagy jart.Eloszor engem is idegesitett de fogadd el.En is elfogadtam es fura most mar nemsokara 2 eve leszunk wgyutt.Ha meg mindig szeretne egyutt lenni a Vicaval akkor meg engedd el.Nem ilyet erdemelsz es ha erre enne oka vqgy eselye akkor mar reg ott hagyott volna.

Ha pedig kamu a kerdes akkor az nagyon rossz dolog.Ilyeneket ne kerdezz csak ugy kamubol.Esetleg nem te vagy Dorilisz?

Hany evesek vagytok?

2013. ápr. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!