Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez már engem idegesít. (? )
Nem tudom felfogni miért vagyok ilyen. Két hete ismerem és összesen találkoztunk háromszor eddig, de majdnem minden nap beszéltünk neten a találkák között.
Most nem ér rá annyira és két napja nem tudunk normálisan fél percnél többet beszélni, vagy egyáltalán a hagyott üzeneteken kívűl. Én meg most elkezdtem agyalni, hogy lehet őt nem is érdeklem annyira, mint ő engem... mert én a helyében szerintem próbáltam volna még így is felkeresni, hogy azért megkérdezzem hogy van, stb...
De én tudom, hogy csak túlzásba viszem ezt az egészet... én már most ragaszkodom hozzá és folyton rajta agyalok, de szerintem ő még nem tart itt... csak ez meg engem elszomorít és úgy érzem, hogy akkor most nem is foglalkozik velem igazán :S Pedig tudom, hogy nekem is vissza kéne inkább fognom magam, mert az agyára mennék, ha tudná, hogy mennyit foglalkozom vele...
Igazából a kérdés az, hogy mit csináljak, ha egyszerűen úgy érzem túlzottan nyomulok rá, folyton vele lennék, pedig sajnos nem lehet...? Meg hogyan fogjam fel végre, hogy az, hogy nem lóg a neten egész nap, hogy velem beszéljen az nem jelenti azt, hogy akkor nem is érdeklem... o.o
Na ezek szerint tévedtem...
Hát nem az, hogy leszarja a fejem, csak nem ér rá annyit mint én és mikor neten hagy egy üzenetet, abból nem tudom, hogy milyen hangulatban írta vagy mit gondolt, hogy most akkor csak azért írja, hogy csak, vagy tényleg beszélne is velem, stb...
Azt hiszem az zavar leginkább, hogy ő nem "lóg a nyakamon"... lehet ezt igényelném...
Viszont a múltkori találkozónk után azt mondta, hogy kirázta a hideg (jó értelemben) mikor visszagondolt arra a pillanatra mikor az erkélyen ölelkeztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!