Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülőknek van valami elba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülőknek van valami elba. Tt hatodik érzékük? Csak engem idegesít ez?

Figyelt kérdés

Mindig akkor akarnak valamit tőlem, amikor kiverném. Van hogy órákig döglök a szobában, anélkül hogy megnéznék élek-e még, de ha elkezdem verni, pont mielőtt a végére érnék benyitnak (épp sikerül elrejteni a dolgot)és elrontják egy ilyennel, hogy "Seperd ki az udvart!-Nem vagy éhes?-Tanuljál!"

Komolyan, én egy nyugodt ember vagyok, de ilyenkor fel tudnék robbanni.....és elég sokszor történik ez.

2012. okt. 13. 14:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kulcs? Vagy akkor csináld, amikor nincsenek otthon, vagy épp alszanak vagy ilyesmi.
2012. okt. 13. 14:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Trollok a szüleid xD.Amúgy lehetőleg akkor csináld amikor el vannak foglalva vagy épp nincs otthon senki és akkor nem lesznek ilyen gondjaid
2012. okt. 13. 14:04
 3/18 A kérdező kommentje:
Azt csak hiszitek. Annyiszor történt már, hogy elmentek valahova, de amint elkezdtem visszajöttek azzal, hogy nem láttam-e, amit majdnem itthon felejtettek. Ha sokáig várok, akkor nem 50-50 hanem pontosan 99% esélyem van rá, hogy pont jókor toppan be kérdezni valami hülyeséget.
2012. okt. 13. 14:06
 4/18 Hole Hunter ***** válasza:
100%
Legközelebb ne hagyd abba...kétszer is meg fogják gondolni, h benyissanak-e! :)
2012. okt. 13. 14:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Jah és olyan is volt már, hogy aludtak, és micsoda meglepetés, pont felkelt, hogy megkérdezhesse mit csinálok fent még ilyen későn. Van, hogy annyira hihetetlen véletlenek vannak, hogy már majdnem ordítanám neki, hogy mit csinálnék, ha hagyná.
2012. okt. 13. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
érdekes problémáid vannak xd
2012. okt. 13. 14:11
 7/18 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy nagyon vicces a kérdés, néha még én is nevetek kínomban, de mire való ez a csodálatos oldal, ha nem ilyenekre. :D
2012. okt. 13. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
amúgy mennyi idős vagy?
2012. okt. 13. 14:12
 9/18 A kérdező kommentje:
16
2012. okt. 13. 14:14
 10/18 A kérdező kommentje:
De amúgy ez már a második alkalom óta (jó régen) így van. Nem is értem, hogy az elsőt annak idején hogy hagyhatták nyugodt körülmények között befejeznem. XD
2012. okt. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!