Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés bemutatkozni a szülőknek? (legfőképp az apának)
Én is 23 lehettem, mikor először találkoztam a exfeleségem szüleivel. Izgultam, hogy milyen lesz, de véletlenül kellett felmennünk hozzájuk, így a szülőket is váratlanul érte, hogy találkoznak velem.
Most már csak röhögök rajta, mert nagyobb zavarban voltak, mint én.
Sokkal keményebb dolog a leendő párod gyerekeinek bemutatkozni!
véletlenül találkozzatok,ahogy az előző is írta,úgy a legjobb.
nálam nem volt nehéz.
haveromhoz mentem és éppen akkor költözött be a szomszéd és egy nő majdnem elejtett egy csomagot-anyós lett-uh segítettem bevinni,ott volt a férje is,megköszönték,szóval előbb ismertem őket,mint a lányukat.
Még nem volt rá példa. De hasonló lehet mint amikor találkozok egy fontos személlyel, remélem nem fog egy pszichopatának nézni. Mert bár megnyugtattak hogy csak sok véletlen, néha már komolyan azt hiszem hogy bele látnak a fejembe vagy mi?
És akkor rájön hogy csak megjátszom magam, és igazából leállnák szkanderozni meg bunyózni vele, hogy elfoglaljam a házát, meg minden egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!