Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen érzés bemutatkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen érzés bemutatkozni a szülőknek? (legfőképp az apának)

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
milyen elvetemült idióta kérdés ez, már bocs. Mi az hogy milyen érzés? Semmilyen.
2011. nov. 28. 00:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig egyértelmű a kérdés. Tartotok-e tőle, féltek, görcsöltök, esetleg várjátok mikor veszi elő a puskát, hogy "Te, az én lányomat.."?
2011. nov. 28. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
hát ha a pasi 30, te meg 15 akkor lehetséges az ilyen, de amúgy nemhinném hogy bármi gond lenne.
2011. nov. 28. 00:25
 4/10 A kérdező kommentje:
19L és 23F. Ez nem akkora korbülömbség:) Csak arra lennék kíváncsi, hogy csak az én barátom tart-e a bemutatkozástól vagy más is?
2011. nov. 28. 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyenek a szülők, ha kedvesek akkor nem félnék. Ha olyan félelmetesek akkor lehet kicsit fosnék hogy vajon hogy akar majd megfélmlíteni az apja.
2011. nov. 28. 00:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmilyen érzés, nem is ismerem az apját 2 évek korában elhagyta őket, és többnyire ez a felállás, amúgy meg ha nem tajparaszt az apja és illedelmes vagy vele, akkor nincs semmi gond, ha gubanc van, akkor meg úgyis kidob a csajod előbb-utóbb :D
2011. nov. 28. 01:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is 23 lehettem, mikor először találkoztam a exfeleségem szüleivel. Izgultam, hogy milyen lesz, de véletlenül kellett felmennünk hozzájuk, így a szülőket is váratlanul érte, hogy találkoznak velem.

Most már csak röhögök rajta, mert nagyobb zavarban voltak, mint én.

Sokkal keményebb dolog a leendő párod gyerekeinek bemutatkozni!

2011. nov. 28. 03:08
 8/10 anonim ***** válasza:

véletlenül találkozzatok,ahogy az előző is írta,úgy a legjobb.

nálam nem volt nehéz.

haveromhoz mentem és éppen akkor költözött be a szomszéd és egy nő majdnem elejtett egy csomagot-anyós lett-uh segítettem bevinni,ott volt a férje is,megköszönték,szóval előbb ismertem őket,mint a lányukat.

2011. nov. 28. 04:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nagyon nem fusztrált a dolog.. a lánya érdekel, nem ő.
2011. nov. 29. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Még nem volt rá példa. De hasonló lehet mint amikor találkozok egy fontos személlyel, remélem nem fog egy pszichopatának nézni. Mert bár megnyugtattak hogy csak sok véletlen, néha már komolyan azt hiszem hogy bele látnak a fejembe vagy mi?

És akkor rájön hogy csak megjátszom magam, és igazából leállnák szkanderozni meg bunyózni vele, hogy elfoglaljam a házát, meg minden egyéb.

2011. nov. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!