Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon idegesít! Mit tehetnék?
Nos, az én problémám az, hogy úgy érzem a tanárnőmnek tetszem. Egy teljesen átlagos 18 éves, mosolygós, segítőkész lány vagyok. Megkérnek bármire,én szívesen segítek.Szóval a volt tanárnőm gyanúsan sokszor kér meg dolgokra, de igazából teljesen átlátszó a dolog, hiszen mindig "kettesben" vagyunk, mintha direkt erre menne ki a játék.Folyton engem néz, mindig beszélgetést kezdeményez, vagy akár csak egy mondatot szól hozzám, de az is inkább személyes jellegű, pl: mikor végzel ma a suliban? vagy mikor mész ma edzésre? stb...
Engem kicsit idegesít, hogy talán nem vagyok számára közömbös, mással mindig bunkó, ha lehet így mondani nem egy kedves ember, de amikor rólam van szó mindig mintha belé bújt volna a kisangyal. Akármit mondok, vagy közlök tágranyílt szemekkel és széles mosollyal néz. Nem tudom mire vélni a dolgot, remélem csak szimpátia az amit ő érez és nem több..És kezelni nem igazán tudom a helyzetet, mert mindezt nagyon feltűnően csinálja, és mások is észrevették..
Szerintetek ilyenkor mit tehet az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!