Szerintetek, mit tehetnék mert 19/F vagyok és későn-érő és nagyon idegesít hogy kb az emberek fele 17nek gondol?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy jóképű vagyok de így nincs esélyem a korom béli lányoknál...És nekem nem a kis 15-16 évesek tetszenek
Ha esetleg valakinek kell kép akkor írjon.
2013. jan. 20. 19:06
2/9 anonim válasza:
17 és 19 között semmi különbség... szóval nem egészen értem mi a baj.
3/9 anonim válasza:
Szerintem az, hogy két évvel fiatalabbnak néznek, még nem gáz. Nem olyan nagy különbség az. Egyébként meg ha tényleg olyan jóképű vagy, akkor nem hiszem, hogy a korodbeli lányoknál akkora hátrányt jelentene ez. 20/F
5/9 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Én 23 vagyok és 17nek néznek L
6/9 anonim válasza:
En 22 vagyok es altalaban 18 korulinek neznek..:) En orulok neki, mivel a csajok imadjak az arcom, raadasul kondiba is jarok szoval a testem is eroteljesen alakul ;)
Akkor lenne ba, ha 30nak neznenek, vagy kopaszodnek.
7/9 anonim válasza:
Növessz szakállat, attól idősebbnek fogsz látszani. Engem előtte mindenki 4-5 évvel fiatalabbnak nézett, most már általában elhiszik, hogy annyi vagyok, amit mondok.
8/9 anonim válasza:
A szakálltól a legtöbb pasi csak rosszabbul néz ki. Azt én semmiképp nem ajánlom. Inkább nem az a gond hogy túl fiatalosan öltözöl? Tornacipő/deszkás/sportcipő, meg ilyen kapucnis pulcsik, divatcuccok, ez mind tinifiús öltözék. Ha így öltözöl akkor válthatnál valami komolyabbra. Bár szerintem nem gond ha fiatalabbnak néznek, nem ezen múlik hogy tetszel-e valakinek.
9/9 anonim válasza:
Utolsó: ez teljesen szubjektív, az én szakállamat az exem és a jelenlegi barátnőm is szereti, szóval csak jól kell arcszőrzetet/nőt választani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!