Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire idegesít ez?
Figyelt kérdés
Ha egy lány sokat "okoskodik". Nem kioktatóan, hanem például "Tudtad, hogy Laosz fővárosa Vientaine?" vagy "azt nem úgy kell kiejteni, hanem így".2013. febr. 3. 18:33
2/20 anonim válasza:
Egy kicsit, de vissza tudok vágni :D
3/20 anonim válasza:
Hát én ugyan lány vagyok, de engem is idegesít az ilyen fiúban, viszont vissza tudok vágni és úgyis nekem lesz igazam a végén :)))
4/20 anonim válasza:
Ez túlzott mértékben mindenkinél idegesítő szerintem.
7/20 anonim válasza:
Ritka, mikor engem így ki lehet javítani, de amúgy nem zavar, mert én is csinálom időnként :P
8/20 anonim válasza:
Nevezzetek furának,de szerintem ez aranyos tud lenni.
Amúgy még Ted Mosby jut róla eszembe.
9/20 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak véletlenszerűen elkezdi sorolni a világ legmagasabb hegycsúcsait vagy a fővárosokat, az nagyon idegesítene. Viszont ha lenne egy általános tudása, tehát hozzá tudna szólni bármelyik témához, azt értékelném.
A kiejtésről meg annyit, hogy viszonylag sok nyelvben vagyok otthon.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Gondoltam, hogy idegesítő lesz :D
Nem szoktam sokat csinálni, és próbálok figyelni rá, de néha kicsúszik a számon ez-az...
Ja, és az okoskodásban azért Ted lepipálna :DD (remélem)
2013. febr. 3. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!