Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire idegesít ez?
Figyelt kérdés
Ha egy lány sokat "okoskodik". Nem kioktatóan, hanem például "Tudtad, hogy Laosz fővárosa Vientaine?" vagy "azt nem úgy kell kiejteni, hanem így".2013. febr. 3. 18:33
11/20 anonim válasza:
Az ilyen öntelt lányokat, mint Lilluska, annyira nagy élvezet lealázni, és rábreszteni, hogy a tudásuk mégsem akkora, mint hiszik. :)
12/20 anonim válasza:
De legalább egy ilyen lánnyal esélytelen egy kínos csend a randin.
14/20 anonim válasza:
11-es: Nem is nagy a tudásom, sose állítottam ezt. Itt annyit írtam, hogy engem nehéz kijavítani, mert amit mondok, azt tudom miért és hogyan teszem ;)
15/20 anonim válasza:
Ilyenkor a csajok hajlamosak túlzásba esni...De szerencsére énnekem ez a válaszom:nem érdekel,így is érted,mit akarok mondani.
És akkor vagy megharagszik,vagy abba hagyja az idegesítést.
17/20 anonim válasza:
Ha nem random dolgokat mond, hanem a témával kapcsolatban jegyez meg pár dolgot, az pozitív, mert azt mutatja, hogy van egy általános tudása a lánynak.
Ha viszont csak úgy bedob ilyeneket, akkor az egy idő után eléggé idegesítő.
18/20 anonim válasza:
Hú... az okoskodást én nagyon utálom!! pl koliban volt beköltözéskor tájékoztató, mindenki azt akarta, hogy legyen mielőbb vége, erre valami hülye pycsa elkezd kérdezősködni hülyeségeket, hogy volt egyszer tűz és akkor az ablakon kellet kimászniuk, meg a faszomtudjami... úgy agyoncsaptam volna! >:( A qrva anyját az ilyennek!!!!
19/20 anonim válasza:
Közöld a pasival a kapcsolat elején, hogy te tudsz ilyen lenni, de ha szól akkor abbahagyod.
Mert ha nem szól, akkor ő csak ideges lesz tőled, te meg soha nem szoksz le erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!