Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez idegesít?
Figyelt kérdés
Megtaláltam fb azt a csávót akivel barátnőm régen kavart. Tudom hogy akkor még nem ismertük egymást de tök rossz érzés főleg ,hogy egy cigó. Nagyon kiábrándultam belőle...2013. febr. 18. 23:44
1/15 anonim válasza:
Főleg, hogy cigó? Ez kedves minősités volt.. :D
2/15 anonim válasza:
Már megint egy seggarc...
A cigány is ember.
Nem,nem normális,hogy téged ez zavar,de ha zavar,jobb ha keresel mást,hát ha akad a csajnak egy normális pasas.
3/15 anonim válasza:
engem is idegesítene, de sok kiscsaj kavar ilyen semmirekellő alakokkal, cigókkal, meg ilyen tipikus suttyókkal, és nem is rossz csajok, bár nem értem, hogy miért...
4/15 anonim válasza:
az előző 2 cigót ne vedd figyelembe :)
5/15 anonim válasza:
Nem tehet róla, hogy "cigónak" született. Ne a pigmentjei, hanem a viselkedése alapján ítélkezz.
Lehet, hogy különb nálad, Kedves Kérdező!
Súlyos gondok vannak a felfogásodban, ha ezen kiakadsz...
6/15 anonim válasza:
majd ha lekéselnek te is elgondolkodsz, hogy milyen jó gyerekek is ezek a cigók
7/15 anonim válasza:
Számomra normális, hogy ez idegesít. Sőt, ha én megtudnám, hogy a barátomnak köze volt valaha cigány csajhoz, nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy tudnék rá nézni utána. Tudom, ez így szörnyű, de így van. Leírtam már másik kérdéshez is, de megteszem megint: aki nem Budapesten vagy a Dunántúlon nőtt fel, abban bizony általában ilyen erős ellenérzések vannak a cigányokkal szemben. Okkal. Kérdező, én megértem, hogy érzel. Mondjuk én eleve, ha tudnám valakiről, hogy cigánnyal kavart, össze sem jönnék vele...
9/15 A kérdező kommentje:
Lehet gondok vannak a felfogásommal, de én sosem feküdtem össze szerelem nélkül senkivel. Ez meg egy 2 napos kapcsolta volt.
2013. febr. 18. 23:56
10/15 anonim válasza:
7-es: Mit gondolsz a Dunántúlon nem hemzsegnek? Eléggé el vagy tájolva, ha azt hiszed itt jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!