Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitalált nekem egy becenevet, és azóta így hív, pedig tudja hogy idegesít. De miért?
Figyelt kérdés
A nevem Alexandra. Az egyik ismerősöm kitalálta hogy "Alcsika" és azóta gy hív. Mondtam hogy ez hanyagoljuk, de ő mindig ha beszélünk így hív, meg azt írja az üzenőfalamra megszólításnak stb. Most ennek mi értelme?2013. jan. 28. 18:59
1/7 anonim válasza:
Jót szórakozik rajta meg rajtad :)
Ne foglalkozz ezzel.
2/7 anonim válasza:
Szerintem két bazi pofon után rendesen Alexandrának fog hívni...
4/7 anonim válasza:
Ez csak piszkálódás, hogy figyelj rá ..
5/7 -=Koldus=- válasza:
Ne csináld már Alcsika, nem vészes ez.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyszer lerendeztem annyival hogy "ne csináld már", aztán meg azzal hogy "na jó hagyjál már ezzel" most meg már nem reagálok rá semmit, de még mindig így hív. Mindig mindig.
2013. jan. 28. 19:06
7/7 anonim válasza:
:D Bocsi, hogy nevetek rajta, de ez aranyos. Nekem is van ilyen ismerősöm, sőt nem is egy, aki adott egy becenevet, és hidd el, sokkal rosszabb a tiednél... Nem írom le, mert még felismer :) De a lényeg, hogy ez tényleg csak piszkálódás. Kedvel téged, de valószínűleg te ezt nem viszonzod annyira, amennyire ő szeretné, szóval valamivel muszáj rávennie téged, hogy foglalkozz vele :) Addig örülj, amíg csak ennyiből áll a szurkálódás, lehetne durvább is :D Szerintem tényleg ne törődj ezzel. Ha látja rajtad, hogy nem veszed fel, akkor egy idő után rá fog unni, mert már nem lesz poénos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!