Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is idegesít, amikor a pasijuk ennyit ír valamire Facebookon: ": P"?
Figyelt kérdés
Engem kiakaszt... Szóltam neki, abbahagyta, csak kíváncsi volnék én vagyok-e az egytlen, akit idegesít, ha valaki (lehet lány is) ennyit reagál valamire?2013. jan. 15. 18:44
2/16 anonim válasza:
Én is utálom, ha tépem a szám és csak egy ilyen jel jön vissza. Nem erőlteti meg magát a partner az biztos.:)
6/16 anonim válasza:
Ugyan már.Mind 2 nemben van ilyen.
Tessék szakítani ha nem tudtok normálisan kommunikálni.
8/16 anonim válasza:
nem, az én barátom nem jár facebookra... bár ezt ellenőrizni nem tudom, mert nincs fenn az ismerőseim listáján.
9/16 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy nyalnalak komolyan mondom
10/16 anonim válasza:
2
Én már csak dafke irogatnék, nehogy már egy felnőtt embernek bárki is meg merje szabni, hogy hova irhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!