Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijedhetek ha nem ír vissza facebookon?
Figyelt kérdés
Ha beszélek egy sráccal és nem igazán ír pedig látta amit én írtam neki. Élőben is ilyen mostanság. Ez baj lehet vagy butaság?2013. jan. 8. 22:15
1/12 anonim válasza:
Sajnálom de baj lehet... mi az, hogy nem igazán ír pedig látta? Akkor nem akar írni... nem hiszem, hogy ennyire ne lenne ideje válaszolni... -.- Élőben is ilyen?? Milyen? Hozzá szólsz és nem válaszol vagy hogy? Csak mert én ezt nem értem bocs... :/
2/12 Mókusgyilkos válasza:
megijedhetsz elvégre nem tiltja törvény..
3/12 A kérdező kommentje:
Már együtt vagyunk régóta,de egy ideje nem igazán foglalkozik velem.. most nem tudom hogy írjak neki még vagy hagyjam..
2013. jan. 8. 22:19
4/12 Mókusgyilkos válasza:
nálad h jön össze az "együtt vagytok" és az h facebookon keresitek 1mást ahelyett h beszélnétek?? anyám..
5/12 A kérdező kommentje:
nehezen,ha mindig leráz élőben
2013. jan. 8. 22:25
6/12 anonim válasza:
Hagyjad... gondolkodjon el... ne írj neki ha arra sem méltat hogy válaszoljon... ne fuss utána, várj míg ő keres még ha nehéz is! :)
7/12 anonim válasza:
Nálad mit jelent az "együtt vagyunk"?
8/12 anonim válasza:
Normális fiú nem rázza le a barátnőjét! Ez a kapcsolat már a végét járja, ha egyáltalán még él!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat végül sikerült kiderítenem mi a probléma..
2013. jan. 9. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!