Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért mániájuk facebookon megosztani az érzelmeiket?
Figyelt kérdés
Amikre senki sem kíváncsi.2012. dec. 28. 00:32
1/13 anonim válasza:
Nincs kinek elmondani + azt hiszik, hogy napló.
3/13 anonim válasza:
Mert valakinek szól,amit máshogy nem tud elmondani.
4/13 anonim válasza:
legtöbbször nem is a saját érzelmeiket osztják,hanem idéznek mástól.
duplán gáz.
5/13 anonim válasza:
Nem mindegy az neked, hogy ki mit csinál a saját facebookjával? ha zavar, tiltsd le, töröld, hasonlók. Tádám. Mégis érdekel, ha most megszülted ezt a hülye kérdést.
6/13 anonim válasza:
Az ilyen gárdzsik miért nem blogot vezetnek? XD és ha lesz időnk el is olvassuk XD
7/13 anonim válasza:
Sajnos nem csak nőknél terjed ez a kór.
8/13 anonim válasza:
engem nem ez érdekel, hanem az hogy beszélgetek csajjal, kedveskedek, aztán jól kikosaraz.
Másnap meg magát sajnáltatja FB-n, hogy mindenki mindenki csak dugni akarja, meg hogy a belső fontosabb, meg hogy ő olyan másokkal mint vele az emberek.
Nem ezeket írta ki, de lájkolt képeket, és én értem. Csak azt nem hogy mire fel teszi mikor egy büdös ribanc :D
9/13 anonim válasza:
Csak a butábbja ,ilyen 10 és 30 közt,aki ha egyet fingott,bele szagol,és meg osztja hogy tojás szagút fingott.
10/13 Mókusgyilkos válasza:
amiért mi a piás / pinás vicceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!