Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, ha a pasitok állandóan megbámulja a csajokat?
Figyelt kérdés
Mert engem nagyon. Egy helyen dolgozunk, de munkába is folyton megnézi őket, persze nem csak odapillant és kész, folyamatosan. Már kezdem nagyon unni, de ő állitja hogy ő nem nézi őket és hogy szeret, és ez őt bántja hogy én ezt mondom... Vagy ne érdekeljen ha másokat néz, mikozben velem van, ha szeret és nem csal meg?2013. jan. 15. 20:41
1/8 anonim válasza:
amíg csak nézi őket és nem flörtölget velük, addig ne zavarjon. gondolom te is megnézed a jó pasikat, ez így van rendjén
2/8 anonim válasza:
Hűséget fogadott nem vakságot. Az enyém is néha megnézi a fullos sunákat, de teszek rá, mert az enyém az emberem és kész :D
3/8 anonim válasza:
Most mi a fene van?szúrjam ki a szemem is?
Vele vagyok ŐT SZERETEM.Nem másokat dugok.Akkor meg mi a fene baj van azzal,ha néha megnézek/megnéz pár csajt???!!!
ELÁRULNÁD?
4/8 anonim válasza:
elarulom nincs olyan pasi a foldon aki egy jo alkatu not ne nezne meg, mert akkor azzal baj van
ezek szerinted a te baratoddal nincs
5/8 anonim válasza:
A barátom is van, hogy megnéz más lányokat. Ilyenkor én is megnézem az illetőt és megbeszéljük, hogy mi tetszik nekünk benne és mi nem. Persze erre mindig kapok egy hatalmas csókot és mehetünk tovább.
6/8 anonim válasza:
Igen, zavar. én se bámulok meg más pasikat.
7/8 anonim válasza:
Én bi vagyok, ő hetero. Vannak dolgok, amikben egyetértünk.
Én a pasikat ÉS csajokat, ő csak utóbbit bámulja. De nézze, ha az tetszik neki, csak ne tegyen többet egyszerű nézelődésnél.
8/8 anonim válasza:
Engem nem zavar. Én is megnézem azt, ami szép, legyen férfi, nő, vagy akár állat.
Legutóbb egy ilyen poloskát nézegetett vagy 20 percig: [link]
Megállapította, hogy érdekes és szép. De megdugni nem akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!