Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan vitázunk, lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Mostanság nem telik el úgy hét, hogy ne vitáznánk, annak ellenére, hogy nagyon imádjuk egymást és amikor béke van, iszonyatosan jól elvagyunk, de mégis sokszor van vita. Ugye ez nem vezethet a kapcsolat végéhez? Nagyon szeretem, de sajnos sűrűn megbántom, de - eléggé érthetően és természetesen - én nem szeretném, csak véletlenül úgy jön ki.2013. jan. 14. 16:23
1/6 anonim válasza:
egy bocsánatkérés nem a világvége:)
2/6 anonim válasza:
Beszéljétek meg! Tiszteljétek egymást!!!
Mindenki fogja vissza magát és már nem lesz veszededés. Alkalmazkodjatok picit egymáshoz!
3/6 anonim válasza:
Mi a vita alapja? Miről vitáztok?
4/6 anonim válasza:
Vita vagy veszekedés? Nem mindegy.
5/6 A kérdező kommentje:
Állandóan bocsánatot kérek, mert szoktam sajnálni tényleg, de olyankor alkalomról alkalomra bénábbnak érzem magamat, hogy már megint.. Mindig más a vita alapja, egy aprócska félreértés, és már bumm. Veszekedés nem szokott lenni, mert nem vagdalózunk durva szavakkal meg oltogatjuk a másikat, ha erre gondolsz.
2013. jan. 14. 16:32
6/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy mindkettőtöknek van egyéb problémája is és emiatt kicsit idegesebbek vagytok, ezért van mostanság vita. Viszont ezeket le kell csökkentenetek, mert ugye hónapokig ezt csinálni nem túl biztató, de ha van egy kicsit feszkósabb időszak, az még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!