Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idegesit de ha lerazom akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesit de ha lerazom akkor mast hisz mint kene?

Figyelt kérdés
A baratom folyton a nyakamon log, amikor pedig egy kis maganyra vagyok es ezert lerazom akkor pedig azt hiszi hogy nem szeretem.Hogy a fenebe beszeljem ezt meg vele?Mire hajt azzal nalam hogy folyton rajtam log?

2013. márc. 27. 22:28
1 2
 1/14 Serenity-cica ***** válasza:
féltékeny? mond meg neki kerek-perec, hogy neha kell egy kis egyedullet.
2013. márc. 27. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak nagyon szeret, vagy esetleg féltékeny. De mond meg neki hogy szüksèged van az egyedüllètre is, persze ne úgy mond hogy azt hidje hogy nem szereted. Csak finoman fogalmazz neki.
2013. márc. 27. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Érték csalódások a múltban? Sokat kellett küzdenie érted?

Így érthető a félelem. Üljetek le, beszéld meg vele.

2013. márc. 27. 22:44
 4/14 A kérdező kommentje:

egynek es kettonek koszi

harmas: Hat vigulis amikor kitalalt akkor egyutt voltam egy sraccal.Es meg azt a fiut meg is verte meg folyton izelte hogy haggyon beken amit megiskoszontem mert azt a kapcsolatot csak a fiu akarta.Viszont ha beszelni akarok vele akkor ket valtozat van:

a) Haggya hogy vegigmondjam a mondandom de hidegenhaggya

b) Oda se figyel ram hogy mit mondok

Nem tudom mit tegyek.Ez lehet ok harmas?

2013. márc. 27. 23:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Probaltam vele beszelni....Nem erdekelte.

Otletek?Kerlek segitsetek!!!

2013. márc. 28. 22:25
 6/14 Serenity-cica ***** válasza:
hat ha finoman nem ment, akkor kemenyits be egy kicsit. mond meg neki, hogy ez igy nem kapcsolat, mert megfojt. es bar szereted ot, de ha nem hagy egy kis maganszferat, akkor kenytelen leszel ezt a kapcsolatot befejezni, mert nem szeretnel bortonben elni. 1-es voltam.
2013. márc. 29. 10:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Hat akkor bekemenyitek.Koszonom a segitseget!
2013. márc. 29. 11:58
 8/14 Serenity-cica ***** válasza:
szivesen. majd ird meg mi volt. figyelem még. :-)
2013. márc. 29. 19:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez se erdekelte.Viszont nekem elegem lett ugyhogy szakitottam.Most mar kunyorogna vissza
2013. márc. 30. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Ne fogadd vissza.:)
2013. márc. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!