Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hova költözzünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova költözzünk?

Figyelt kérdés

Pár hete összejöttünk egy fiúval, nagyon régen ismerjük egymást, de csak mostanában lettünk egy pár. Rövid idő alatt megszerettük egymást. A régi ismeretség miatt ismerjük is egymást, a szokásainkat, egymás természetét. Szeretnénk összeköltözni, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyikünk lakásába költözzünk. Én egy kertes házban lakom a város peremén, egy hegyoldalban, nagyon szép kilátással.

Ő a város szívében, jó közlekedéssel, csak nagy forgalomban, zajjal egy nagy, jó elrendezésű panellakásban.

Ő nem akarja feladni a lakását, én nem szeretnék a zajban lakni. Az én lakásom nem eladható. Őt pedig zavarná, ha nem a sajátjában lakna.

Mit tegyünk? Van ötletetek?

2013. márc. 21. 12:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Annyira biztos nem tágas az a panel lakás :D
2013. márc. 21. 15:36
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem kell füvet nyírni, nem kell karbantartani. Azt megcsinálja a kertész.
2013. márc. 21. 18:51
 23/23 anonim válasza:
sehova
2013. márc. 22. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!