Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hova költözzünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova költözzünk?

Figyelt kérdés

Pár hete összejöttünk egy fiúval, nagyon régen ismerjük egymást, de csak mostanában lettünk egy pár. Rövid idő alatt megszerettük egymást. A régi ismeretség miatt ismerjük is egymást, a szokásainkat, egymás természetét. Szeretnénk összeköltözni, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyikünk lakásába költözzünk. Én egy kertes házban lakom a város peremén, egy hegyoldalban, nagyon szép kilátással.

Ő a város szívében, jó közlekedéssel, csak nagy forgalomban, zajjal egy nagy, jó elrendezésű panellakásban.

Ő nem akarja feladni a lakását, én nem szeretnék a zajban lakni. Az én lakásom nem eladható. Őt pedig zavarná, ha nem a sajátjában lakna.

Mit tegyünk? Van ötletetek?

2013. márc. 21. 12:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egy családi házat kerttel a zöld övezetben választanék.
2013. márc. 21. 12:03
 2/23 -=Koldus=- ***** válasza:
52%
Panel...
2013. márc. 21. 12:05
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"Az én lakásom nem eladható. Őt pedig zavarná, ha nem a sajátjában lakna."

Szerintem ez el van döntve. :)

2013. márc. 21. 12:05
 4/23 anonim ***** válasza:
52%

Kétlakiság?

Egyszer itt-egyszer ott... :)

2013. márc. 21. 12:06
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha nincs kompromisszum, lakjatok külön. Amíg mindketten a saját igazatokat akarjátok, addig bizony külön fogtok élni.
2013. márc. 21. 12:06
 6/23 A kérdező kommentje:
Igazából csak elmondtam az érveket. Nem erőszakoskodott egyikünk sem, és nem is döntöttünk. Csak érveket szerettem volna olvasni, mind két lehetőségről. Ha a panel, akkor miért? Ha a házam,akkor miért. Adjuk fel az egyik lakást, vagy adjuk bérbe? Persze ezt csak akkor tennénk meg, ha összeházasodunk. A házasságot karácsonyra tervezzük. Belátom a terv gyors, de idő van mindenre.
2013. márc. 21. 12:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább családi ház.. 8 éve élek panelban és nagyon sz*r..

Hidd el nekem.:)

2013. márc. 21. 12:13
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen gyors a tempó, csak ne hogy megbánd. Bár remélem boldogok lesztek. Panel azért lenne jobb, mert közel van minden. Zaj ellenére, ha kell valami sokat nem szükséges utazni. Kocsira sem kell igényt tartani. Kertes ház, nyugisabb, otthoniasabb de én személy szerint a panelt választanám.
2013. márc. 21. 12:14
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha viszont házasság-gyerekek stb. a cél, akkor nem is kérdés: kertes ház! Tervezzetek hosszú távon.
2013. márc. 21. 12:20
 10/23 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknek van autója, úgy hogy ez nem befolyásol.
2013. márc. 21. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!