Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova költözzünk, vitázunk a párommal, mit tegyek?
Ez egy elég speciális helyzet. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.
Van egy párom, aki külföldön dolgozik, 2 havonta jár haza 1 hétre. Én itthon egyedül nevelem a 2 éves kislányunk. El akarunk költözni az albérletünkből, több ok miatt, csak nem tudom mit tegyünk! Egyedül vagyok semmi segítségem nincs ebben a városban. A szüleim Budapesten élnek, anyósomék Pécsen, mi pedig Pakson. Állás miatt költöztünk anno ide, de közben nekem jött a baba, párom kiment dolgozni. Anyukám azt tanácsolta, hogy költözzünk fel Pestre, mert akkor a közelében leszünk, tud segíteni ő is, ami nagyon jól jönne néha. A párom viszont ezt nem szeretné, mert akkor az ő szülei lennének nagyon messze tőlünk. Anyósomék ingyen vonatozhatnak, kocsijuk is van, szóval ha akarnák meg tudnák oldani, de a párom mindent kitalál, mert így egyforma a távolság a nagyszülők közt, maradjunk ebben a városban. Hiába érvelek neki, hogy de itt teljesen egyedül vagyunk, nekem fenn vannak a rokonaim, barátaim, nem akar belemenni az odaköltözésbe. Már nem egyszer bőgtem emiatt, mert nem lehet vele ezt megbeszélni, hajthatatlan. Azt is mondja, hogy félt minket, de könyörgöm: itt meg senkink nincs! Próbáltam kész tények elé állítani, hogy de, én akkor is szeretnék felköltözni a kislánnyal, mert ő amúgy is olyan ritkán jár haza, neki nem mindegy? Mire az volt a válasz, hogy ő azt nem fogja fizetni, holott nem drágább albérleteket találtunk. Kérlek ha van valami tanácsotok, akkor segítsetek, hogy hogyan értessem meg vele, hogy nem akarok magányosan éldegélni tovább a lányommal! Persze Pesten sem anyuékkal élnénk, csak a közelükben. Vagy szóljak anyunak, hogy ő beszéljen vele, vagy mit tegyek? Egyébként jó a viszonyuk nekik is, szeretik a szüleim őt, a párom is őket.
Nem kérdés, hogy Pestre költöznék. Egyrészt ez egy város, míg Paks... Mit lehet ott csinálni egyedül? Másrészt Te vagy itthon, nehogy már ne Neked legyen kevesebb beleszólásod a dologba. Pécsre meg minek mennél? Ott vannak a barátaid, vagy Pesten? A gyereknek is jobb egy nagyvárosban. Na mit fogok én kapni a vidékiektől....
Na mindegy, menj a szüleid közelébe!
"A gyereknek is jobb egy nagyvárosban."
Persze a sok bunkó ember, a bűz meg a szmog jó hatással van a gyerekek testi-lelki fejlődésére.
Am tényleg logikus lenne Pestre költöznöd, de sajnos tudod itt az a szitu áll fenn, hogy amíg övé a pénz, ő dönt... bizony ő dönti el, melyik albit fizeti, meg melyiket nem. Ezért nem szabad 100%-ban anyagilag függővé válni soha...
Muszáj vele megbeszélned,és igenis határozottan előadni magad előtte!
Másrészt,jó nagy tapló,ha az volt az eddigi válasza,hogy azt nem fizetné!Egy rendes házasságban ez nem lehetne gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!