Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a páromat, hogy költözzünk össze?
Az a nagy helyzet, hogy anuykám elköltözik a pasijához. és így most lesz 1 2szobás lakásom. a barátommal már lassan 2éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. sokat van itt is, de az anyukája egyedül van, ezért nem szeretné otthagyni. (30km-rel arrébb)
ráadásul az anyukája nagyon nagy nyomást gyakrol rá, lelkikeg terrorizálja. és hát a pasim meg szereti az anyukáját (ami nagyon szép és jó dolog) csak 24évesen sztem tök normális, ha elköltözik. az a baj, h ezt a véleményt az anyukája nem osztja....
21éves lány vagyok.
mit tehetnék?
Sszia.. Hát szerintem én mindenképpen megpróbálnék valamiféle alkut kötni. Tehát az anyukájának is jó legyen, és nektek is. Mondjuk először még gyakran látogatná.. És hát tényleg szép dolog meg minden.. ! De ettől még ha 24 évesen nem költözik el.. akkor nem tudom mit várnak a dologtól, majd 30-35 évesen, esetleg mikor már az első babát várjátok?.... Az összeköltözés nem rossz, meg kell próbálni, ha nem megy, abból is tanultok, és rájöttök valamire! Próbálgasd meggyőzni szerintem, előbb-utóbb talán rájön.. mit kéne tennie.
Ha szeret téged, meg minden, azért bele fog gondolni, milyen jó is lenne, minden reggel melletted ébredni.. :) És a többi.. és a többi..
szerintem keress egy másik pasit.
ha két év alatt nem tudtad nála elérni, hogy veled szivesebben lakjon, mint az anyjával, akkor már nem is fogod. Ha esetleg odaköltözne, akkor is vagy az anyjához rohangálna, vagy az jönne tihozzátok. Szerintem egyiket sem akarod.
köszi a válaszokat.
aki azt mondja, h keressek másik pasit, az nem szeretett még senkit igazán.
egy kapcsolat kompromisszumokból áll.
az anyukája nem jönne hozzánk, ő nem olyan.
az is baj, h nem ilyen lányt képzelt a fia párjának, de a barátom nagyon szeret engem. szóval ő szívesen jönne, de kötelességének érzi, h gondoskodjon az anyukájáról, ha már nagy nehézségek árán felnevelte...
én mondtam neki, h az nem gáz, ha hazamegy, meg segít bevásárolni, ad neki pénzt.
azt szeretném, ha az összes cucca nálam lenne, és ezt a helyet mondaná otthonának... idővel menni fog azt hiszem, mert ez még hosszú kötél, és próbálok vele beszélni erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!