Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni hogy elengedjen?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, de semilyen szórakozóhelyre nem enged el, még a barátnőm szülinapjára se :SS nagyon elakarok menni de nemtudom rávenni..
Aztmondja azért mert nem bízik bennem.. megkérdeztem miért nem és aztmondta h gondolkozzak el mennyi hülyeséget csináltam már :| volt 1-2 dolgo amit nem kellett vona de sztem ezek még nem olyan nagy eget verő problémák. Az egyik azvolt hogy összevesztünk én elmentem sétálni a városba egyedül(mert egyedüllétre vágytam).Ngayon kivoltam bukva aznap.Véletlenül összetalálkoztam az exemmel meg 2 haverjával.Én az exemmel egyáltalán nem tartom a kapcsolatot meg semmi. nemis beszéáltünk egymással. Iszonyatosan örültem nekik h végre itt vannak a barátok(kivéve az exem) látták h menyire készen vagyok,ezéret meghivtak egy sörre, énmeg mentem velük.
Ezvolt az egyik amiért nem bizik meg bennem, mondjuk nagyonis megérthetné..na m1.
A másik pedig h elmentünk családostól strandra, és a nap végén leszólított egy srác engem meg a hugomat.Facebook-on is beszéltünk kb 1 órát, én nem flörtöltem vele meg semmi őmeg csakúgy nyomta a bókokat.Ezért is én voltam hibás, mert nem küldtem el melegebb éghajlatra -.- (nem akartam bunkózni vele:S) Már lassan azért is énvagyok a hibás mert rámnéz 1 fiú -.-"
Most én vagyok a hülye vagy ő reagálja túl a dolgokat..
Mit csináljak h visszanyerjem a bizalmát..éshogy elengedjen úgy bulizni h nem lóg a nyakamon (bnőkkel) segítsetek mitévő legyek:SS
köszi a válaszokat ! :D sokat segítettetek ezzel
(de azért irjatok még ha van ötlet)! :)
tényleg durva, hogy ennyire bizalmatlan, de hát... valahol megértem. strandon fiúkkal beszélgetsz, megadod a neved, facebook-on meg folytatod a beszélgetést? ráadásul úgy, hogy nyilvánvalóan a srác udvarol? ez nekem sem tetszene:) le lehet rázni fiút nem bunkó stílusban is ám:)
ettől függetlenül persze túlreagálja a barátod a dolgot, menj el, nem kell engedélyt kérni ilyesmire. ha meg nem tetszik neki, akkor találsz majd mást:)
A többieknek igazuk van. Nem szabadna a barátodnak ennyire féltékenynek és bizalmatlannak lennie. Szerintem mond el neki, hogy változtasson magán, mert ha sokáig így folytatja elhagyod. Azért kíváncsi lennék, hogy mit szólna, ha te sem engednéd el sehova sem bulizni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!