Hova költözzünk el a családdal? Külföldre gondoltunk.
Sziasztok
a kérdés adott:)
20 éves egyetemista és 45-45 éves szülők.Országot szeretnénk váltani.A szüleim mérnökök és is annak tanulok,valami nagyobb várost szeretnénk megcélozni,hogy befejezhessem az egyetemet valahol.
Bármilyen nyelvtanulásra nyitottak vagyunk,mindenki beszél nálunk angolul.
Ti hova mennétek,és miért?
Mi minden ötletre nyitottak vagyunk!
Sok országra gondoltunk,de hátha kihagyunk valamit.
Igazából rajtatok múlik a dolog :)
2 tényt viszont mindenképpen vegyetek figyelembe választásnál, a munkalehetőségeket és a helyi kultúrát.
Egy nagyon más kultúrájú országba nehéz beilleszkedni, pláne rögtön az egyetemen.
Ausztria.
Közel is van, ha beleutáltok akármikor hazajöhettek, a családot akár minden héten meg tudjátok látogatni, csodálatos ország:)
Mérnöki végzettséggel és jó angol nyelvtudással, úgy, h az egész család megy én Ausztráliát próbálnám meg.
Nagy-Britanniába mostanába sztem nem éri meg költözni. Én itt lakom 3 éve és sztem kezd kétségbeejtő lenni a helyzet. Ha nem egyedül vágtam volna az útnak, akkor tuti, h nem állok meg Ausztráliáig.
A másik talán még Kanada lenne. Amerikát én csak nyaralás céljából látogatnám.
egyébként kanadát én is támogatom, csak jót hallani róla manapság. ismerősömék is kint vannak, hadd ne mondjam el milyen életszínvonalon élnek. nagybátyám viszont angliában van, a lehetőségei csökkennek, bár szeret kint élni de a keresete nem olyan fantasztikus.
egyébként én a new yorkos vagyok, és csakis azért mennék new yorkba, mert kiskorom óta kedvenc város, fene se tudja miért. biztos mert szeretem a pörgést, nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!