Szerintetek hova költözzünk? Mindenki máshová akar.
Figyelt kérdés
Pécstől nem messze lakunk. De én Pécsre szeretnék költözni,a lányom Debrecenbe,habár oda is húz a szívem picit,a fiam meg Szombathelyre akar,a férjem,Hajdúdorogra.Sose fogunk így elköltözni.Hogyan döntsük el?Melyik a legjobb hely?Ami nem is drága,de nem is rossz?2011. jan. 23. 00:08
1/34 emlya válasza:
Én biztosan Pécre mennék. Beszéljétek meg és aki a legtöbb érvet tudja felhozni, azaz amelyik hely mellett a legtöbb érv szól oda költözzetek.
2/34 anonim válasza:
Manapság minél nyugatabbra annál jobb. AHogy én látom legalábbis elhelyezkedés szempontjából.
3/34 anonim válasza:
debrecen csúnya,szombathely a világ végén van. én is pécsre mennék,ha ezek közül kell választani.
4/34 anonim válasza:
Simán Pécs! Aktív kultúrális élt, főiskola, szép város, szép környezet.
A hajdúság meg elég lapos és unalmas, és nagyon utálom, hogy sok órát kell utazni, hogy egyálatlán egy dombot lássak.
5/34 anonim válasza:
Nekem Debrecen a szívem csücske,én oda mennék..de ezt amúgy is nektek kell eldönteni,mert mindenki a saját verzióját írta le,hogy miért az adott városba menne..
6/34 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, mindenki költözzön oda, ahova akar.
7/34 anonim válasza:
Pécs közelebb van, és valószínűleg több ott a lehetőség, mint Szombathelyen. Szombathelyről viszont közel van Ausztria, így ingázni is ki lehet járni, azaz nappal Ausztria, éjjel otthon alvás, május 1-től meg még könnyebb lesz kint dolgozni!
Szombathely hiába nyugat, inkább Ausztria közelsége a vonzó, mint a jó munkahelyek.
Röviden: Diplomás munkára Pécs a jobb (egyetem, klinikák), míg fizikaira Szombathely. Mármint, ha bevállalod az Ausztriai ingázást, mert nincs túl sok szabad munkahely.
Mivel Szombathelyen élek, van rálátásom.
8/34 anonim válasza:
Ha a lányod azért akar Debrecenbe költözni mert szép, nagy, sok mindent lehet csinálni, akkor ki kell, hogy ábrándítsam. Egy kis faluban lakok, de oda járok egyetemre. Éjfél után se villamos, se busz, reggel ötkor megy az első, tehát buli után sétálhatok vissza másfél órát a koliig. Múltkor pedig este 10 után megkívántam a somlóit (amit lehet kapni boltban is) de az éjjelnappalin kívül semmi nincs már nyitva akkor. 8-9kor zár minden. Na jó a teszkó nem, de vissza nem tudtam volna jönni, mert ugye akkor már nincs busz. Ezt persze itthon mind megszoktam, de nem gondoltam, hogy Debrecenben is ez lesz.
9/34 anonim válasza:
Menj Budapestre, onnan mind a 4 hely egyforma messze van! :)
10/34 anonim válasza:
Persze nem azt mondom, hogy minden kis abc éjfélig nyitva kéne hogy legyen, de legalább az Interspar 11-ig lehetne. És az is csak kilencig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!