Szerintetek hova költözzünk? Mindenki máshová akar.
Figyelt kérdés
Pécstől nem messze lakunk. De én Pécsre szeretnék költözni,a lányom Debrecenbe,habár oda is húz a szívem picit,a fiam meg Szombathelyre akar,a férjem,Hajdúdorogra.Sose fogunk így elköltözni.Hogyan döntsük el?Melyik a legjobb hely?Ami nem is drága,de nem is rossz?2011. jan. 23. 00:08
31/34 anonim válasza:
Most örülönöm kéne annak, hogy SZABAD a fővárosba költöznöm? A fene se akar ott élni, laktam ott, és elég is volt. Szórakozás terén van több lehetőség, ezt aláírom, bár azért itt, Pécsen is van bőven. Meg méghogy csak Pesten van oktatás... Persze, se Debrecenben, se Pécsen nincs egyetem, ugye? Akkor valószínűleg csak álmodom, hogy a PTE-re járok, sőt, ez az intézmény nem is létezik.
32/34 anonim válasza:
Én Budapesten születtem,és ott is élek..Mondhatom,hogy tősgyökeres pesti vagyok..Mégis hónapok óta azon gondolkodom,hogy Debrecenbe kéne költöznöm..Valamiért jobban vonz,mint Pest..
33/34 anonim válasza:
Azért ne tegyünk úgy, mintha Budapest egy hatalmas nagy főváros lenne, a többi vidéki nagyobb város (Debrecen, Szeged, Pécs, Győr, Miskolc) pedig egy ótvar kis falu. Ezekben a városokban is sok lehetőség van
Amúgy én Pécsi vagyok, én ezt választanám a helyetekbe
34/34 Sanker válasza:
01-23 03:26 -os vagyok
ajánlom Debrecent és azon belül a Vénkertet, hogy miért:
-ha baj van 2 percen belül itt a mentő, tűzoltó és a rendőrség
-10 perc séta a belváros
-szintén 10 perc séta az Interspar és a Tesco
-nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, 22 buszjárat érinti ezt a városrészt, valamint majd lesz a 2 es villamos is
-jó árban lévő panel lakások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!