Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hova költözzünk?...

Szerintetek hova költözzünk? Mindenki máshová akar.

Figyelt kérdés
Pécstől nem messze lakunk. De én Pécsre szeretnék költözni,a lányom Debrecenbe,habár oda is húz a szívem picit,a fiam meg Szombathelyre akar,a férjem,Hajdúdorogra.Sose fogunk így elköltözni.Hogyan döntsük el?Melyik a legjobb hely?Ami nem is drága,de nem is rossz?
2011. jan. 23. 00:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Pécs, Pécs, és harmadazor is Pécs
2011. jan. 23. 01:01
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
egyértelműen pécsre! és szombathelyre semmiképp (tapasztalatból mondom) esetleg még a debrecen is mehet, de hidd el hogy pécs jobb hely
2011. jan. 23. 01:13
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp az legyen a fő szempont,hogy munkát hol találtok,a város szépsége,boltok nyitvatartása stb.másodlagos ehhez képest.
2011. jan. 23. 01:17
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Pécs(mondjuk én TÜKE vagyok)
2011. jan. 23. 01:23
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
pécs szép, debrecen ronda, szombathelyen, meg hajdúdorogon még nem voltam
2011. jan. 23. 01:27
 16/34 anonim ***** válasza:
Mintha az orszag 4 egymastol legmesszebbi pontjaba vagyna mindenki a csaladodban. Esetleg azt is nezzetek meg, hogy adott varoshoz mi van kozel es hol mennyi a munkalehetoseg, milyenek az iskolak (ha ezek erintenek titeket), a szorakozasi lehetosegek stb. Es miert kell feltetlenul koltoznotok? Ahol most laktok, miert nem jo?
2011. jan. 23. 01:48
 17/34 anonim ***** válasza:
akkor gyertek Miskolcra! legjobb XD XD :D:D
2011. jan. 23. 02:04
 18/34 anonim ***** válasza:
32%
Koltozzetek fel Budapestre, nekem olyan nehez megerteni, hogy emberek onszantukbol akarnak videken elni.
2011. jan. 23. 02:09
 19/34 anonim ***** válasza:
53%

Jesszusom, ez az utolsó komment.. Miért kellene azért teperni, hogy az ember Budapesten lakjon? Eszem ágában sincs! Onnan mindenki menekül! Van szerencsém 15 éve naponta bejárni, és alig várom, hogy kiszabaduljak onnan.. az ottani barátaim meg hozzám járnak nyaralni..

Szerintem írjátok össze, hogy ki milyen szempontokat vett figyelembe, mikor várost választott. (pl ha a lányod azért akar Debrecenbe költözni, mert ott lakik a barátja, az másodlagos. Az is, ha a férjed kedvenc focicsapata Hajdúdorogon van..:)

Debrecen engem nem fogott meg, de Pécsre én is szívesen költöznék.. vagy megpróbálhatnátok a főváros mellett egy kisebb települést.

2011. jan. 23. 02:43
 20/34 anonim ***** válasza:
62%
kettővel ezelőtti: akkor most költözzön mindenki pestre?! :S - akkor már inkább bécs...
2011. jan. 23. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!