Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova költözzünk el a családdal...

Hova költözzünk el a családdal? Külföldre gondoltunk.

Figyelt kérdés

Sziasztok

a kérdés adott:)

20 éves egyetemista és 45-45 éves szülők.Országot szeretnénk váltani.A szüleim mérnökök és is annak tanulok,valami nagyobb várost szeretnénk megcélozni,hogy befejezhessem az egyetemet valahol.

Bármilyen nyelvtanulásra nyitottak vagyunk,mindenki beszél nálunk angolul.

Ti hova mennétek,és miért?

2011. nov. 26. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én Írországot vagy Kanadát mondanám, esetleg Svájc.
2011. nov. 27. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:

22.46-os. Ausztraliaban elek itt telepedtem le. Nagy szukseg van a mernokokre. Azonban a bevandorlas eleg nehezkes. Eddig 45 eves korig engedtek be skilled bevandorlokat most kiterjesztettek 50 eves korig bar 45 felett pont nem jar eletkorra. at kell nezni a lehetosegeket www.immi.gov.au, honositatni kell a diplomat, es kell szakmai gyakorlat. Mernokokre nagy szukseg van itt. Nekem egy gepeszmernok ismerosom 6 het alatt kapott tobb ajanlatot. Igaz o mindig is a szakmaban dolgozott. Epiteszmernokokre is nagy szukseg van, meg villamosmernokokre is.

Mennyi eved van hatra az egyetembol?

Egy buktato van itt. Baromi messze van mindentol. Egy vagyon utazni, akar haza, akar nyaralas celjabol. Az elet nem olcso es mar itt sem olyan jo. Haz arak a csillagos egekig van, es vagy eladosodsz 30 evre totalisan, vagy kijebb koltozol es utazol naponta van olyan aki 2 orat egy iranyba. Az ausztral kultura nagyon furcsa, koszosak igenytelenek es semmi mas nem erdekli oket csak a footy...

2011. nov. 28. 04:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Èn is Ausztráliát céloztam meg. Kösz hogy felvilágosítottál az árnyoldalakról kedves utolsó, de mi az a footy? bocs ha hülyeség a kérdésem...:S
2011. dec. 11. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
focit jelent
2011. dec. 11. 17:03
 15/16 anonim válasza:

Én irok párat lehet már irták

ezekre a helyekre szivesen kimenék:

USA de azért nem N.Y. maximum munkahely csak akor nehéz lehet bejutni vagy kell ottani lakhely (nekem zsufolt lenne)

Japán

Ausztrália

biztos nem könyü bejutni sehova

Európában én is ajánlanám

Svájc

Németország

Benelux térség valamelyike

Ha birod a hideget akor amiket ajánlotak

Svédo.

Nagy Brittania

Kanada (szép hely szerintem:) + Alaszka)

azthiszem ezek tetszenek

.

Dél meg közép amerikába én nem élnék

Ázsiába se sok helyeń

Afrikában se

Europáhan nem menék a déli régióba

meg azért amiket nem irtam azok se nagy számok !számomra legalábis lakóhelynek

(turizmus az más)

2011. dec. 19. 17:14
 16/16 anonim válasza:

Hát igen ausztrália nem biztos hogy jó közöségü ha rosz helyet fogsz ki

de hát ez máshol is igy van.

2011. dec. 19. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!