Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova költözzünk?
Pár hete összejöttünk egy fiúval, nagyon régen ismerjük egymást, de csak mostanában lettünk egy pár. Rövid idő alatt megszerettük egymást. A régi ismeretség miatt ismerjük is egymást, a szokásainkat, egymás természetét. Szeretnénk összeköltözni, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyikünk lakásába költözzünk. Én egy kertes házban lakom a város peremén, egy hegyoldalban, nagyon szép kilátással.
Ő a város szívében, jó közlekedéssel, csak nagy forgalomban, zajjal egy nagy, jó elrendezésű panellakásban.
Ő nem akarja feladni a lakását, én nem szeretnék a zajban lakni. Az én lakásom nem eladható. Őt pedig zavarná, ha nem a sajátjában lakna.
Mit tegyünk? Van ötletetek?
Én is így életem egyébként, mert családi házban lakom 15-20 perce Pesttől, itt volt jó munkám páromnak meg Pesten.
(csak itt én vagyok a pasi ő meg nő)
Megszoktam a zöld környezetet kert családi ház, ezért sokáig 3 évig így voltunk, hogy H-P-ig vagy én vagy ő mentünk egymáshoz, hétvégén meg mindig ő jött ki hozzám.
Aztán 3 év után találtam neki közelebb állást így ide költözött.
Ezu patt helyzet, ő azt szokta meg te meg ezt. Nem lesz hajlandó költözni. Max évek múltán de lehet akkor sem és akkor inkább véget vet majd a kapcsolatnak.
Szerintem egyenlőre ezt a témát hanyagold és maradjatok így külön.
A házat nem lehet eladni. Édesapámtól kaptam és az ajándékozási szerződésben benne van, hogy 15 évig nem adható el. A próbaházasság, pedig csak annyi, hogy addig is együtt élünk és jobban megismerjük egymást. De együtt szeretnénk élni. Az is felmerült, hogy a házat adjuk ki, de ez szerintem a rosszabbik megoldás. Ha talán az övét nem adnánk el, hanem kiadnánk, akkor senki nem vesztene.
Egy fiúnak annyira bántó lehet egy lány lakásába költözni?
Pl. én panelban lakom egy 20.000 fős lakótelepen és egyáltalán nincs olyan zaj, amit ne lehetne elviselni.
Tehát én helyedben a panelt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!