Hová költözzünk Magyarországon belül?
Én a Dél-Dunántúl legnagyobb városában élek, természettudományi diplomám van (nem tanári, hanem iparban alkalmazható gyakorlati), amiből állítólag egyre nagyobb hiány van. Több, mint 3 éve nincs munkám és a környéken is mindenkitől ezt hallom.
Budapesten is éltem egy darabig, ezért tudom, hogy mostanában ott sincs Kánaán. A munkaerőpiacon jellemzően túlkínálat van. A munkaadók előszeretettel mazsolázgatnak a jelöltek között. De ott legalább ha valaki kitartóan keres állást, előbb utóbb akad valami. Szóval legalább nem teljesen esélytelen a dolog.
Tatabányáról rémhírek keringenek az országban, de én már születésem óta itt lakok, és vannak nagyon jó helyek, nem olyan drága házakkal! Sőt! Egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, mint gondolják! A lényeg, hogy ne nagyon ülj buszra, mert tele van ormótlan nagy kancigányokkal és azok kötekedősek, de ennyi a hibája.
Amúgy szeretek itt lakni.
És munka is van. Persze itt is lehet panaszkodni, de más városokkal szemben elég sok a munkalehetőség. Van iparipark, tele gyárral, rengeteg az irodaimunka, vagy kisboltokban, közepes nagyságú áruházakban eladó, pénztárosmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!