Hová költözzünk Magyarországon belül?
Tatabányát ajánlom! csak ne a kertvárosi vagy mésztelepi részt (hülye aki mésztelepre megy). fodrászokból itt egy kicsit sokan vannak,mert ugye itt a fellner 'egyetem',ahol azokat nyomják futószalagon,de a fele-háromnegyede nem dolgozik a szakmájában(tudom,oda járok).
szóval: ipariparkon belül fci,coloplast,érdemes csekkolni.
Köröstetétlen. Szolnoktól délre fekvő község (pár ezer lelkes). Ott talán van munka, ha máshol nem Szolnokon. Ja, és nincs egy darab feka se, mert a városvezetés nem ad nekik telket.
Vagy Bp. 11. kerület. Jó környék, bár nem tudom az ingatlanárakat.
Bp-en VAN munka, legalábbis több, mint máshol.
A XI. kerületnek pedig nem ajánlom minden részét. Pl a Csóka utcában és környékén nem véletlenül adják annyiért a tégla lakásokat, mint egy külsőbb pesti kerületben a lepukkant panelokat.
Zalaegerszeg? Itt a Flextronics ahol talán van munka, fodrász nagyon sok van, de ha jó az ember és olcsó akkor még vendégkört is lehet kialakítani.
Ha tudtok németül akkor Sopronban, mint fodrász lehet állást találni, de akár Kőszegen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!