Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két éve véget ért egy komoly kapcsolatom.. (igazából az első kapcsolatom is egyben,15 hónapig tartott) Azóta pedig egy másik is pár napja ért véget..(20 hónap volt) de nekem az előző párom hiányzik.. Kissé furcsának tartom.. Voltatok már így Ti is? Mit tegyek ez ellen? Neki menyasszonya van.. és két éve nem láttam.. Lehet,hogy tényleg igaz a mondás miszerint: 'Az első szerelem mindig véget ér,de sosem múlik el.'?? Összezavarodtam.. :/ 19/L

2013. márc. 17. 02:05
 1/4 Christian Death ***** válasza:

Maradjon csak álmodozás, lehet hogyha eggyutt maradtatok volna nem az lenne az igazi, igy orokké ra birsz gondolni hogy milyen jo volt vele lenni.

Hagyjad békén a menyasszonyával eggyutt ha netan arra celoztal volna hogy visszaszerezd.

Esetleg majd nyugdijaskorban osszejottok miutan kihalt a párotok.

2013. márc. 17. 02:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem. Nem szeretném vissza szerezni.. :) Tovább szeretnék lépni!
2013. márc. 17. 02:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha találsz valakit, aki igazán felkelti a figyelmedet, azzal majd elfelejted. Mesélj magadról! :) 23-f
2013. márc. 17. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:
#3! írj privit :)
2013. márc. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!