Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovabb? Mit csinaljak? Tobbi lent!
Nos 1,5honapja randizgatok egy 21eves fiuval en 17 vagyok. Baratnommel a legjobb baratok. A fiu eleinte nem jott be es o ezt tusta. De a helyzet valtozott amikor mar talalkozgattunk,es teljesen belezugtam. O ezt nem tudja. Sajnos eleg sokat veszekedunk szinte napi szinten. Oka az o feltekenysege,mivel o meg mindig azt hiszi h meg van nekem az a fiu aki osszeakart velem jonni de en dobtam miatta. Es most o azt hiszi h masokkal is kavarok es en ebbol azt szurtem le h nem bizik bennem. Egy hete lassan mar ott tartunk h vege tulajdonkeppen a semminek. En teljesen kivagyok miatta. A torta tetejen a hab h felhivott a legjobb haverja es en ezt elmondtam neki. Ezzel teljesen vege mindennek hisz o azt gondolja h nekem tetszik. De en viszont semmit sem tudok h neki van e mas lany aki tetszik,stb. Talalkozni
egyszer hivott,a tobbit mindig en. Csutortokon nagyon osszevesztunk azota nem is keresett. Raadasul azt hallottam h mas lannyokkal eleg jol meg van. Szerintetek mit tegyek? Keressem? Hogy kerdezzem meg tole h rajtam kivul erdekli mas lany is? Ja,amikor megkerdeztem tole h most mit akar mar dontse el akkor azt mondta h o nem fogja elsietni a dolgokat ha van masik akkor jojjek avval ossze.
valószinű h beleunt a kapcsolatba mert nem igazán jutottatok semmire ennyi idő alatt sem
a legnagyobb baj az lehetett h nem voltatok teljesen őszinték egymáshoz és nem valottátok be egymás iránt az érzéseiteket.
ha gondolod egy próbát megér h megkérdezd akar e még valamit ettől a kapcsolattól, így legalább te is tudod mire számíthatsz
"ha van masik akkor jojjek avval ossze."
Itt már megvan a kérdésedre a válasz. Semmit nem kell csinálnod keresel egy másik fiút. Elvárja, hogy szaladj utána, te meg amilyen (elnézést) hülye vagy meg is teszed.
Keress egy olyan fiút aki megbecsül és nem küld el másikhoz mert ő nem tudja még mit akar.
17f
igen..:-/ nem voltunk oszintek sajnos :-(
pedig tudja nagyon jol h nem futottam meg fiu utan..
igen keressek mast..most is lenne de nem tudom elfelejteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!