Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen nem volt még barátnőm mit csináljak (tovább lent)?
Csak az első lépésen kell túltenned magad mert az a legnehezebb és onnantól kezdve gyerekjáték lesz odamenni hozzájuk. De ha nem teszed meg az első lépést legalább kíváncsiságból addig kb. semmi nem fog változni.
A félelmed kizárólag a próbálkozásaid útján fog elmúlni
vagy ha valamitől nagy önbizalomra teszel szert, amire büszke vagy hogy elérted, az még adhat erőt hozzá...
Egy idő után egyébként úgy is rákényszerülsz hogy megtedd az első lépést, rajtad csak az múlik hogy hamarabb vagy később. 18/F
(és kicsit változtass a hozzáállásodon, ne az ő véleményük, reagálásuk foglalkoztasson, ha te jól érzed magad olyannak amilyen vagy akkor kit érdekel mások véleménye meg hogy mit gondolnak rólad)
Ja és a csajok is ugyanolyan emberek mint te, ne akarj nekik megfelelni mert nem a "csicskájuk" akarsz lenni, te csak legyél olyan amilyen vagy és majd ha az megtetszik nekik akkor WIN.
Tök normális ember módjára menj oda hozzájuk beszélgetni meg ismerkedni, mintha egy új embert akarnál megismerni. De először (gondolom én) úgyis izgulni fogsz és magától az izgulástól félsz, én azt mondom hogy ne foglalkozz vele, majd idővel elmúlik.
Tanulj meg gitározni, foglalkozz azzal, ez önmagában is jó és a lányok transzba esnek tőle, főleg, ha később dalszerzés is megy.
Ne feltétlenül a csajozással foglalkozz, hanem sokmindenhez értsék, ilyesmitől ámulnak.
Jó külsővel max meglátnak, egyalkalmira azzal is találhatsz csajt, de a megtartása nehezebb. Ahhoz intelligencia, sokmindenhez értés kell.
Gitározok, ettől függetlenül még 2/2 nem jött össze :Đ
(Jó mondjuk nem volt akkora próbálkozás egyik se, mert elsőre eléggé reménytelen voltam, másodjára meg fakkbúkon próbálkoztam, csak egy picshát fogtam ki..)
Amúgy bárki bármit mond, az első a külső, ha szimpatikus vagy akkor szívesen beszélgetnek veled, ha pedig az megvan, akkor nyert ügyed lehet ha nem cseszed el..
Ha meg nem vagy szimpi akkor megnéznek hogy hát mi a F'szt akar ez a nyomi, és ellenségesek lesznek..
17/F
Előző vagyok, még annyit, hogy, olyan embereket ismerek, akiket bottal nem piszkálnék meg, olyan förtelem ősparaszt tanyasi bevándorlók. Még inni sem innék utánuk, nehogy valamit elkapjak, ráadásul még értelmesnek sem nevezném őket, és láss csodát, van nőjük, csak azt is meg kell nézni, hogy az a nő milyen...
Ha meg éjjel nappal ezzel foglalkozol, akkor annyira rágörcsölsz, hogy úgyse jön össze. Én pl jövőre megyek egyetemre, ha addig adódik vmi helyzet akkor kihozok valamit, ha meg nem akkor nem, de majd fent Pesten kb azt csinálok amit akarok, úgyse futok össze kétszer ugyan azzal az emberrel, szóval úgy vagyok vele, hogy próbálkozok majd egy darabig, remélem annyira rusnya meg nem vagyok, hogy az összes csaj elküldjön :DD ;)
Persze a gitáron nem árt érzelmes, szenvedélyes zenéket tudni, nem Tankcsapdát. Hanem pl Gary Moore-t, Eric Claptont, vagy klasszikus műveket.
És ahogy sokan írták, 16 évesen még nem kell parázni, 20 felett már tényleg nem jó egyedül. Az élet legjobb része 18-30 között van, illetve az ideális.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!