Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom akit szeretek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domcsi98 kérdése:

Van egy barátom akit szeretek, de most valahogy összezavarodtam, és nem tudom mit csináljak. Szerintetek? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Szeretem őt,de most olyan érzésem lett h senki sem kell neem,és hogy nem akarok járni senkivel se,mert nem szeretném magam lekötni hiába szeretem őt..Valaki azt mondja ez csak egy állapot ami egy ideig eltart mert vele is ezvolt és ő megbánta hogy a barátjával szakitott,valaki meg azt mondja hogy eleve nem kéne ilyen érzésemnek lennie!Nem tudom mitcsináljak,remélem ti tudtok nekem segiteni valahogy. :)

2013. jan. 1. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor minek lebonyolítani? Lekötni magad meg minden bla bla. Ne haragudj, de ez szerintem fölösleges. Állj hozzá pozitívan! Jöjj vele össze és szeresd!
2013. jan. 1. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezaz,hogy már járok vele kb. 1 és fél hónapja..
2013. jan. 1. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:

max 15 lehetsz. Nem ő lesz az utolsó az életedben.

24F

2013. jan. 1. 23:20
 4/5 Missi_Key ***** válasza:

csak te tudod mit érzel..

esetleg vesd felh legyen nyitott kapcsolat

2013. jan. 2. 00:14
 5/5 A kérdező kommentje:

max 15 lehetsz. Nem ő lesz az utolsó az életedben.

Hogy érted?Szakitsak vele? :)

2013. jan. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!