Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretek ki az emberekbő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek ki az emberekből ilyen hamar?

Figyelt kérdés
Olyan rosszul érzem magam emiatt 1 hónapnál nem bírom tovább a kapcsolatokat mindig nekem kell szakítanom. De nem értem miért szeretek ki az emberekből ilyeen hamar.Sokszor gyűlölöm emiatt magam mindenkit megbántok és elveszítem azokat akiket szeretek.

2012. dec. 30. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
azért mert idöt sem hagysz nekik arra,hogy jobban megismerjétek egymást
2012. dec. 30. 12:21
 2/10 A kérdező kommentje:
az ominózus ember akiről most éppen írtam a kapcsolatunk előtt már 2 éve a barátom volt.
2012. dec. 30. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Éretlen vagy hosszútávú kapcsolatra.
2012. dec. 30. 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:
és most mit tehetnék? adjak időt? vagy újra utasítsak vissza egy embert?
2012. dec. 30. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van.Mindenkit megunok egy idő után.Már jó ideje,direkt nem megyek bele egy kapcsolatba sem,nem is ismerkedek.Na jó igen,de csak barátkozom.
2012. dec. 30. 12:37
 6/10 A kérdező kommentje:
És ez sosem fog megváltozni?
2012. dec. 30. 12:39
 7/10 omba ***** válasza:

Nem "kiszeretsz" belőlük, nem szeretsz bele egyikbe se.

Vagy mert olyanok, vagy, mert te vagy visszafogott.

Nem fog így maradni, majd csak jön egy OLYAN! :)

2012. dec. 30. 13:19
 8/10 A kérdező kommentje:
és akkor most mit tegyek a jelenlegi barátommal?
2012. dec. 30. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert felszínesek az érzéseid, még sose voltál igazán szerelmes. Ha 1 hónap alatt megunsz valakit, az nem szerelem, max. vonzalom. Mit tegyél? Legyél egyedül egy ideig, ne hajszold a szerelmet és higgadj le.
2012. dec. 30. 13:35
 10/10 omba ***** válasza:
Ha terhedre van: szakíts vele, ha nem: ne.
2012. dec. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!